15 Haftalık Bebeğim Memeyi de Biberonu da Reddediyor
82 görüntüleme
Z
Zeynep N. M. D.
13 Ağustos 2025 06:05
Yaklaşık 3 haftadır kızım emmeyi reddediyor sadece uyurken emiyor neredeyse sütüm kesilecekti sağmaya karar verdim sağdığım sütü biberonla vermek istediğimde de öğürüyor gece sabaha kadar çok güzel emiyor sabah başlıyor emerken kendini geriye atıyor tutmuyor sağdığım sütü içmiyor ağzında herhangi bir yara yok ama diş etleri kaşınıyor beyazlamış erken diş için ama çıkabiliyormuş fakat sadece diş emmeyi reddetmeye sebep olur mu bilmiyorum memede de biberonda da öğürüyor kaşıkla denedim bekletip tükürüyor

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:44
Bebeğiniz atak döneminde O yüzden memeyi ya da biberon üretti diyor olabilir sakin kalın uyku uyanıklık halinde vermeyi deneyin Umarım tutar
Z
Zeynep N. M. D.
14 Ağustos 2025 04:48
Bende atak dönemi diye düşündüm ilk kızında da meme reddi oldu 3. Syında ve 6 günde düzene geri döndük bu çok uzun sürdü

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:52
Olabiliyor bazen bazı bebeklerin huyu davranışı diğeriyle aynı olmuyor Siz sadece deneyimli bir anneymişsiniz çok sevindim sakin kalın ve bol bol emzirmeye çalış
Z
Zeynep N. M. D.
14 Ağustos 2025 04:53
Teşekkür ederim yanıtların için umarım tez vakitte de geçer artık 😊

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:57
Benim ilk bebeğimdi ve aşırı Cahildim gerçekten çünkü 20 günlük bebekle aynı evdeydim ve kimse yoktu bebeğim rahatsız olduğu için yasaktı hiç kimsede görmeyince ulaşamıyor. Bu süreçte Biz mamaya başladık çok zor atladım atlattım O yüzden sizin deneyimli olmanıza çok çok sevindim Umarım hızlıca gider
Z
Zeynep N. M. D.
14 Ağustos 2025 05:00
İlk ikş hafta atak vs dedim ama uzayınca tabi telaşlanmaya başladım sanırım bir de artık ilgisi de dış alama kaynaya başladı ikisi birleşince uzun sürdü Allahtan deneyimliyim 😊☺️ ilki de 31 aylık zaten

Fadile B.
14 Ağustos 2025 05:02
Maşallah Allah kolaylık versin size 🥰