15 Günlük Benek Emerken Nefes Kesilmesi

236 görüntüleme
N

Nurçin K.

30 Ağustos 2026 11:22
15 günlük yenidoğan bebeğim memede emerken boğazına takılıyor sürekli öksürüp nefesi kesiliyor nefes almaya çalışıyor başını kaldırınca normale dönüyor ama sürekli olması şüpheye düşürdü bir problem olabilir mi?
M

Merve A.

30 Ağustos 2026 11:25
Sütünüz tazyikli geliyor olabilir. Elinizle biraz sağıp tazyiği azaldıktan sonra emzirmeyi deneyin birde
B

Buse N. Y.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 11:29
Benim bebeğimde öyleydi hep tıkanıyordu. Nerdeyse her emzirmede... Boğazına kaçıyo nefes alamıyordu, ay çok telaşlanıyordum. O sıra sütüm artsin diye sağım yapıyordum ilk önce sağımı bıraktım. Bir de sütüm tazyik yapıyordu o yuzden memem eğer şişse emzirmeden önce elimle sıkıyordum ki ilk tazyiği gitsin. Sonra düzelmeye başladı.
T

Tuba K. K.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 15:46
Kesinlikle bebeğin emerken çek sütünün nasıl tazyikle geldiğini göreceksin. Dört aylık olduk hala aynı sorun…
R

Rabia Ç.

30 Ağustos 2026 16:03
Böyle süt fazla olduğunda geriye yaslanarak ya da uzanarak emzirmek sütün akışını yavaşlatır diye duymuştum bir araştırın isterseniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir