15 Günlük Bebeğim Var Anne Olarak Ne İlaçları Kullanabilirim ?
91 görüntüleme
B
Bilhan Ö.
21 Şubat 2026 12:17
Emziriyorum demir hapı omega 3 neler kullanabilirim ? Kadın doğumcum çok bir şey yapmadı
E
Elif
21 Şubat 2026 12:20
Henüz çok küçük gece gündüz kavramı yoktur gazı olabilir gazı çıkarmayı bir deneyin birde yarım kundak yapmayı deneyin isterseniz
G
Gamze V.
21 Şubat 2026 12:23
İlk haftalar bizde öyleydik, merak etmeyin geçici bir durum.
Kendini hala anne karnında zannediyor ve sizinle temas halinde olmak istiyor. İlk zamanlar hiç uyumayıp bebeğim uyusun diye göğsümün üzerinde uyuttuğumu biliyorum. Gündüz uykuları normalse yanınızda destek olabilecek birileri de varsa olabildiğince destek alıp gündüzleri dinlenmenizi tavsiye ederim.
Açlık durumuna gelince de ilk zamanlar sarılık olmaması için 2 saatte bir besleyin diyorlar sütünüz var ise sütle, mamayla ya da her ikisiyle birden
Zor ama güzel zamanlar değerini bilin sonradan kucakta durmak istemiyorlar :)
Kendini hala anne karnında zannediyor ve sizinle temas halinde olmak istiyor. İlk zamanlar hiç uyumayıp bebeğim uyusun diye göğsümün üzerinde uyuttuğumu biliyorum. Gündüz uykuları normalse yanınızda destek olabilecek birileri de varsa olabildiğince destek alıp gündüzleri dinlenmenizi tavsiye ederim.
Açlık durumuna gelince de ilk zamanlar sarılık olmaması için 2 saatte bir besleyin diyorlar sütünüz var ise sütle, mamayla ya da her ikisiyle birden
Zor ama güzel zamanlar değerini bilin sonradan kucakta durmak istemiyorlar :)

Hatice C. ..
21 Şubat 2026 12:49
Sizinle beraber uyumak istiyorda olabilir daha çok küçük bi kırkı çıksa da öyle kendi yatağına geçseniz kendimden biliyorum yanında uzaninca uzun bırakıp kalkınca kısa uykular yapıyor
A
Arzu.G
21 Şubat 2026 13:10
Şuan o kadar küçük ki beş dakikalık uykuları bile normal endişelenmeyin. Açlıktan değildir ama mamayı sindirmede sorun yaşıyor olabilir belki .memede uyuduğu süreyi de uykudan saymalisiniz diyordu Osman hoca .şuan size temas ederek uykuda kalmak istemesi de çok normal . beşiğine kokunuzun olduğu bir tişörtunuzu koyun .birkaç hafta daha böyle sürebilir sabredin geçecek