15 Aylık Yürümeme
158 görüntüleme
H
Hülya A. ..
19 Temmuz 2026 15:07
Bebeğim dün 15 aylık oldu hala yürümüyor. Artık endişelenmeye başladım. Kendi kendine ayağa kalkıyor , tutunup sıralıyor, emekliyor, ayakta desteksiz uzun süre dengede duruyor ama asla bağımsız adım atmıyor. Eskiden ellerimizi tutup yürümek isterdi son birkaç haftadır onu da yapmıyor. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmam lazım nasıl tesfik etmeliyim? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ş
Şükran B.
19 Temmuz 2026 15:10
Benim oğlum da öyleydi 18 aylıkken yürümeye basladi endişe etmeyin zamanı var demekki yürümek için
H
Hülya A. ..
19 Temmuz 2026 15:11
Benim oğlum da öyleydi 18 aylıkken yürümeye basladi endişe etmeyin zamanı var demekki yürümek için
E
Eda D.
19 Temmuz 2026 17:30
Ben renkli tokatla yürütmeyi denedim yere oturup kafamın üstüne takmadan koydum ona ulaşmak için çabalarken ayakta daha uzun kaldı sonra bir adım uzağa gittim öyle öyle mesafeyi açtım

Naile B. P.
19 Temmuz 2026 18:49
Ay biz de öyleydik kesinlikle elinden tutun dışarıda özellikle yürüyün biz 1 ay rahat uğraştık eşimle
H
Hülya A. ..
19 Temmuz 2026 19:39
Ay biz de öyleydik kesinlikle elinden tutun dışarıda özellikle yürüyün biz 1 ay rahat uğraştık eşimle
H
Hülya A. ..
19 Temmuz 2026 19:40
Ben renkli tokatla yürütmeyi denedim yere oturup kafamın üstüne takmadan koydum ona ulaşmak için çabalarken ayakta daha uzun kaldı sonra bir adım uzağa gittim öyle öyle mesafeyi açtım
Yükleniyor...