15 Aylık Uyku Problemi

28 görüntüleme
E

Elif G.

16 Temmuz 2026 22:13
Merhabalar 15 aylik oğlumu uyutamiorm bende mi [problem.var](problem.var) artk gercekten [bildiğimide.bilemez.oldm](bildiğimide.bilemez.oldm) .sabah 7,5 da uyaniorz kahvaltı oyun derken 10,5 da uykutyrm. 1,5 saat uyuyoruz. [2.uykumuzda](2.uykumuzda) 3,5 civarı [yatırıyorm.bazen](yatırıyorm.bazen) 4 de uyuyo ortalama 1 saat kDr uyuyor .ama artık gündüz uykularınada direnio 1 haftadr tek uyku ile dolaşıo .4.ayindan sonra uykularımZ ztn bozuldu 1 yildr gece uykusu nedr bilemez oldm .evlat çok başka bı şey şükürler olsn varliklarina. Sadece çözüm ariorm 1 yildr saat başı uyanior. Akşam 9 da uyumaya geciorz ama onda da direnio . Şu aralar uyuduktan 2 saat sonra uyanio emior geri uyuyo. tkrar 2 saat ara ile gece 4 -5 kez uyanio . dişten diorz ağzından sular aka aka gezio jel de kullanıyorum..emerek uyumayı birakmio .ne sallanarak uyuyo ne kucakta uyuyo ben artık ne [yapcagimi.bilemez](yapcagimi.bilemez) oldm desteksiz uyutmak istiorm ama inat yatağa geçince bile kırk takla atıp yatakta .

uyku eğitimi de şu an alamam .

Emerek uyusa da bı yweden sonra memeyi bırakıp kalkmak istio yataktan .

Gözlerini kasio bayılacak kDr uykusu olduğu halde .evde TV bile acmiirm sıfır ekran .Sıcaktan uyumuyor desk üstünu örtmeden uyuyo terlemioda ama sağa sola done döne 2 saatte bı kalkio ben de artık pilim bitmiş durumda hissediorm . Ek gıdada problem yasamamistik son 1 haftadr yemek de yemio sadece emio sıcak [olduğundn.ve](olduğundn.ve) dîstendr die düşünüyorum ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayim.

lütfen yardımcı olebilcek annelerimizin önerilerine ihtiyacım var
M

Merve H.

16 Temmuz 2026 22:35
Merhaba, her bebek farklıdir diyerek başlamak istiyorum ama biz 1 yaşından sonra gündüz tek uykuya geçmiştik. Gündüz uykusunu da sabah 7 gibi kalkarsa maksimum 2 saat uyutuyorum genellikle 1-1.5 saat uyutuyorum ve neredeyse tüm gündüz uykularından ben uyandiriyorum. Gündüzü arttırırsam yada geç kalkınca fazla uyursa gece mutlaka kalkıyor oyun oynuyor. Onun dışında bahsettiğiniz aylarda uyku gerilemesi yaşamıştık birkaç ay sürmüştü. Her gece kalkardı en son ağlardım yani ama geçti hepsi. Siz de uyku gerilemesi yaşıyor olabilirsiniz. Tavsiyem gündüz uykularını düzenleyin ve uyuduğu odanın sıcaklığını mümkünse düşürün. Kolaylıklar dilerim
E

Elif G.

16 Temmuz 2026 22:48
Öncelikle çok teşekkür ederm Merve hnm sizin uyku düzenin olusmasina sevindm Allah bağışlasın sanirim bizde uyku gerilemesini dibine kdr yasiorz  inşallah çabuk geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir