15 Aylık Sütten Kesme Gece Saat Başı Uyanma
61 görüntüleme
F
Fatmanur A.
26 Kasım 2025 04:28
Bebeğim 15 aylık meme diye saat bası uyanıyor ve sabah6 da tamamen kalkıyor uykusuzluk doğdugu günden beri var. Kolik bebekti diş sancısı falan derken psikolojik olarak çok yıprandım kendime zaman ayıramıyorum sezeryan doğum yaptım. Kilo veremiyorum hiçbişeye yetemiyorum.Kendinicok çirkin hissediyorum. Sütten kessem gece uykuları düzelir mi? Çok zor yemek yiyor. Seçici bebek.

Gökçe Ç. Y.
26 Kasım 2025 05:12
Aaa nerdeyse benim bebeğimi anlatmışsınız :) aynı zamanda benim de bir dönem de olsa hislerimi :) aynı şekilde sezeryan doğum yaptım halen çok ödemin var en az 10 kg daha verirsem kendime benzeyeceğim :) sizinle sadece bakış açılarımız farklı yoksa resmen yaşadıklarımız aynı :/ sütten kesme sizin bileceğiniz bir şey tabi ben kısmetse her şeye rağmen 2 yaşında falan bırakmayı düşüneceğim. Ara/kısa uykular yapıp birlikte parklarda bahçelerde koştururken verilecek o kilolarımız inanıyorum, yoruldukça yiyoruz ve güzel yemeklerle kendimizi şımartıyoruz ancak hepsi geçecek :) o kadar hızlı büyüyorlar ki her gün sağlıklı olduğu için şükredilmeli hem siz hem bebek için. Bende giyim tarzımı saldım mesela eşofman dışında bir şey giyemiyorum canım istemiyor saçımı kendim boyuyorum daha az zarar versin diye kuaför gibi olmuyor, türlü tarifler deniyorum yesin diye ama birkaç lokma alıp sonrasını yemiyor ne mi yapıyorum gülümsüyorum ona sarılıyorum sevdiğimi söylüyorum ve azıcık ve her şeyi seçen bebeğim tüm endişelere rağmen büyüyor demek ki sadece kendimize yükleniyoruz yoksa onlar mutlu🥹 çok sevgili değerli güzel anne kendine ödüller verip şükretme vaktimiz biraz saç makyaj azıcık hareket ile kendimize çok uzak değiliz ama önce kendimizi çok sevmeliyiz.

Betül ..
26 Kasım 2025 06:05
@Gökçe Çiçek Yılmaz ne güzel anlatmışsınız.Annelik sabır işidir elbette,yoruluyoruz fedakarlık yapıyoruz ama büyüdüklerinde gülümseyerek hatırlayacağız bunları 🙏🏻😇