15 Aylık Sürekli Uyanma
81 görüntüleme
B
Burcu Ç. ..
23 Temmuz 2025 04:57
15 aylık bebeğim gece sürekli uyanıyor. Kalkıp oturuyor geri yastığa yatıyor. Bazen hafif ağlama oluyor. Mama diyor biberona mama yapıyorum içmek isteniyor ağlıyor. Su teklif ediyorum almıyor. Oda sıcaklığı 26 27 derece de klima kullanıyoruz. Yani konfor olarak herhangi bir sıkıntısı yok. Ya mama diyor ya a9lıyor yada kendini sağa sola atıyor.sığınamıyor gibi. Ama biliyorum karnı çok tok vea aç farletmiyor hepsinde böyle
Mamayı gündüz de mama diyerek istedi ama içmedi ama mamayı bırakıyor mu? Gece böyle bir durum yaşayan oldu mu? Hocam sizce diş midir? 4 üstte 4 altta dişimiz var azılar için henüz şişlik olmadığını söylemişti doktorumuz 2 hafta önce
Mamayı gündüz de mama diyerek istedi ama içmedi ama mamayı bırakıyor mu? Gece böyle bir durum yaşayan oldu mu? Hocam sizce diş midir? 4 üstte 4 altta dişimiz var azılar için henüz şişlik olmadığını söylemişti doktorumuz 2 hafta önce
M
Meltem G.
23 Temmuz 2025 05:24
Merhaba 26 27 derece evin olmasi bebegin uyumamasi için yeterli 22 ile 25 derece arasında olmalı tavsiye edilenden bu birde diş geliyor olabilir köpek dişleri çok rahatsız ediyor çıkarken
S
Sümeyye B.
23 Temmuz 2025 06:03
Benim de oglum yeni 1 yaşına girdi 4-5 gündür geceleri ağlayarak uyanıyor su ve mama gösteriyor veriyorum sonra tekrar başlıyor gün icinde sürekli kucakta olma isteği bıraktığım zaman yerlere atarak aglıyo kendini 1 yaş atağı oluyormuş sanırım bu belirtiler umarım bir an önce biteeerrrr yoksa ben biticemmmm
M
Merve G.
23 Temmuz 2025 20:46
Yalnız değilsiniz benim bebeğim de yeni 1 yaşına girdi ve huyları değişti resmen.. kendi kendine yatağında uyuyan çocuk gitti yerine kucakta dolaşarak uyuyan çocuk geldi aşırı mız mız bir de azılar çıkıyor salya sümük :) artı uykuya aşırı direnme var gece sürekli uyanma ve uyumak istememek memnuniyetsizlik desen fazlasıyla… daha saymak istemiyorum umarım bir an önce eski neşemize döneriz diye umuyorum