15 Aylık Su İçmiyor

153 görüntüleme
Ç

Çağla y.

6 Ağustos 2026 22:48
Çok fazla terleyen bir kızım var ve sadece öğlen uykusuna ve gece uykusuna geçerken beni emiyor ve gün içinde neredeyse bir biberon suyu yalvar yakar elimden hiç düşürmeden peşinde koşarak içirebiliyorum.Çişli bez sayısı 3-4 geçmiyor. Suluk denedik pipetle içmeyi istemiyor çekemiyor. Ne yapabilirim önerisi olan benimle aynı durumu yaşayan var mı?
H

Hanife B.

6 Ağustos 2026 23:30
Çay bardağı ile deneyin ve kendi eline vermeyi bence deneyin bunu istiyor olabilir su yerine ayran da çok kurtarıcı oluyor su reddi yaşıyor ise
İ

İ.E.

7 Ağustos 2026 00:52
Suluğun akış hızıyla alakalı olabilir. Ya da benimki gibi soğuk su sevebilir. Artık soğuk dişlerini mi rahatlatıyor yoksa babasına mı çekti bilmem ılık su içmez pek. Ben de ortaya bırakıyorum suluğu kendi aklına geldikçe gördükçe içiyor. Unutursa ya ben su iç derim içer ya da içmezse eline tutuştururum. Bazen elinden bırakmaz bazen bir fırt yalandan alır. Kendi içmeye başlayana kadar ben de peşinden çok koştum. Bir şekilde alışkanlık edindi çok şükür. Bebekler tekrarlanan davranışlarla öğreniyorlar. Belki bin kez yaparsınız ama sonunda öğrenir. Çiş sayısı yaz olmasına rağmen iyi çok dert etmeyin siz sık sık teklif edin suyu. Arada bardakla teklif edin degisik gelebilir oyun gibi karşılıklı için sizi görünce denemek isteyebilir.
Ç

Çağla y.

7 Ağustos 2026 01:34
İ.E.
Suluğun akış hızıyla alakalı olabilir. Ya da benimki gibi soğuk su sevebilir. Artık soğuk dişlerini mi rahatlatıyor yoksa babasına mı çekti bilmem ılık su içmez pek. Ben de ortaya bırakıyorum suluğu kendi aklına geldikçe gördükçe içiyor. Unutursa ya ben su iç derim içer ya da içmezse eline tutuştururum. Bazen elinden bırakmaz bazen bir fırt yalandan alır. Kendi içmeye başlayana kadar ben de peşinden çok koştum. Bir şekilde alışkanlık edindi çok şükür. Bebekler tekrarlanan davranışlarla öğreniyorlar. Belki bin kez yaparsınız ama sonunda öğrenir. Çiş sayısı yaz olmasına rağmen iyi çok dert etmeyin siz sık sık teklif edin suyu. Arada bardakla teklif edin degisik gelebilir oyun gibi karşılıklı için sizi görünce denemek isteyebilir.
Çok teşekkür ederim soğul suyu deneyeceğim😊🙏
Ç

Çağla y.

7 Ağustos 2026 01:35
Hanife Bayran
Çay bardağı ile deneyin ve kendi eline vermeyi bence deneyin bunu istiyor olabilir su yerine ayran da çok kurtarıcı oluyor su reddi yaşıyor ise
Çok teşekkür ederim ilk iş sabah deneyeceğim🧿🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir