15 Aylık İştahsızlık
62 görüntüleme
D
Dilan S.
14 Aralık 2025 19:29
Oğlum 15 aylık aşırı iştahsız bir bebek bir sn de yerinde durmuyor. Kaç gündür verdiğim çoğu şeyi ağzından atıyor gerçekten sinirim bozuluyor artık. Aylardır meme reddi mama reddi ne varsa yaşadık ek gıdada zorlamadım ama istemiyor kilosu ve boyu geride artık ona bile takılmıyorum yemek saati geriliyorum ona yansıtmak istemiyorum ama bazen dayanamayıp kızıyorum sonra ağlamalarım başlıyor:( o kadar yoruldum ki aylardır her şeyi denedim yok yemiyor sürekli oyalarak bir şeyler veriyorum dikkati çok çabuk dağılıyor öyle olunca da eziyet haline geliyor o yemeği bitirmek:( biliyorum bu dönem geçecek büyüyecek ama benim üzülüp yıpranmam geçmeyecek hiç:(
C
Cerennn
14 Aralık 2025 19:46
Benım oğlumda aynı sekılde 16 aylık olucak. Hic bir sey yemek ıstemıyor. Emmek ıstıyor ama sütümaz oldugu için doyuyor doymuyormu anlamıyorum. Yemek saatelerinde anksiyetem tetikleniyor Artık. 5 aylıkken mama veriyordum istemedi. Ek gıdaya bir türlü ısınamadı. Su içirırken bile sorun yasıyorum bazen. Dediğiniz gibi kılo boy konularını artık kulak arkası etmıs durumdayım. Kızmamak için bagırmamak için kendımı hırpalıyorum bazen. Bazen sadece onune koyup yedıgı kadar yesın diyorum ama içim rahat etmıyor. Su donemler geçsin diye dua eder duruma geldım artık.
D
Deniz ..
14 Aralık 2025 20:24
Bizde 15 aylığız yeni sütten kestim sırf yemek yemediği için doktorumuz da artık kes dedi.Ve.ona tutma sapı silikon olan ucu çelik minik çatal kaşık aldım yoğurt pilav yumurta ne varsa önüne koyuyorum kendisi yedikçe iştahı arttı maşallah.Size onlardan almanızı öneririm hem yerlerede hiç dökülmüyor artık.3 saatte bir yediriyorum ve ne süt ne mama almıyor şuan.3 saate çıkartınca daha çok acıkıp kendisi yemek istiyor,artık süt olmadığını da bildiği için acıkınca mama sandalyesine çıkmaya çalışıyor önlüğünü alıp bana getiriyor veyahut masadan ekmek çalıyor mama diye ağlıyor.Umarım faydam dokunur aynı şeyleri yaşıyordum bende