15 Aylık Her Şeye Ağlama
119 görüntüleme

Naile B. P.
17 Nisan 2026 21:56
Bebeğim 15 aylık erkek. Uyurken memede uyuyor. Gün içerisinde fazlaca emmek istiyor. Nedenini anlayamadım. Eşimin işi için kısa süreliğine yaşadığımız şehirden Urfa ya geldik. Şehir değişikliği mi rahatsız etti? Bir yaş krizi mi bilmiyorum. Ne yürüyor ne de konuşuyor. Ama dediklerimizi anlıyor. Gün içinde sürekli beni istiyor ve kucağımda da sürekli meme istiyor. İstediği olmayınca kendini yerlere atıyor. Böyle bir durumda nasıl davranacağım? Bazen sakin kalamıyorum çünkü.
M
Melek B.
17 Nisan 2026 22:00
Merhaba benimki de 15 aylik erkek memede uyuyor ve gunduz de surekli emmek istiyor. Aynisi yani. Yasla ilgilidir muhtemelen. Bizimkinin arka disleri cikiyor azı galiba. Altlardan ve ustlerden. Belki ondandir diyrm ama yemek bile yaparken eteklerime sariliyor.

Naile B. P.
17 Nisan 2026 22:05
Evet benim bebeğim de öyle. Paçama yapışıyor bırakmıyor. Hani daha mantıktan anlamaz regüle edemez duygularını diyorum. Sakin ol sakin ol diyorum ama bir yerde de dayanamıyorum artık. Sürekli meme sürekli ben. Belki de sadece diş çıkarıyor dediğiniz gibi bilmiyorum 😔
M
Melike g.
17 Nisan 2026 22:05
Biz de 15 aylığız sürekli ağlıyor ve bağırıyor artık tükendim inanın. Kelime hiç mi yok ya da kaç tane var sizde

Naile B. P.
17 Nisan 2026 22:22
Mama, dede, anne, aç(anahtarları prizleri seviyor) bunlar her zaman değil ama gün içinde söyledikleri. Zaten 10 aylıkken de söylediği için bana kelime gibi gelmiyor. İki kelimeli cümlelere uğraşıyorum henüz kuramadık
M
Melike g.
17 Nisan 2026 22:23
Bu ayda kurması mı gerekiyor ki benimki de kurmadı daha 2 kelimeli cümle
S
Sevilay B.
18 Nisan 2026 00:13
Benim oğlum 19 aylık çok fazla iki kelimeli cümle kurmuyor ama doktorumuz bunu 2 yaşındayken daha çok bekliyor 12 aylıkken 10 kelimesi vardı ama asıl patlama 18. Ayda oldu diyebilirim herşeyi gosterıp defalarca soruyor ve hala paçama yapışıyor çalışan biri oldugum için eve gelir gelmez annii diyerek hiç bir yere bırakmıyor doktorumuz özledıgı ıcın daha çok vakit gecırmemı ıstemıstı ama bu cogu zamn mumkun olmuyor yani sizin aylarınızdan sonrada bu hala devam ediyor malesef belki 2 yaşından sonra rahat ederiz

Naile B. P.
18 Nisan 2026 11:32
Benim oğlum 19 aylık çok fazla iki kelimeli cümle kurmuyor ama doktorumuz bunu 2 yaşındayken daha çok bekliyor 12 aylıkken 10 kelimesi vardı ama asıl patlama 18. Ayda oldu diyebilirim herşeyi gosterıp defalarca soruyor ve hala paçama yapışıyor çalışan biri oldugum için eve gelir gelmez annii diyerek hiç bir yere bırakmıyor doktorumuz özledıgı ıcın daha çok vakit gecırmemı ıstemıstı ama bu cogu zamn mumkun olmuyor yani sizin aylarınızdan sonrada bu hala devam ediyor malesef belki 2 yaşından sonra rahat ederiz
M
Melek B.
18 Nisan 2026 15:11
Benimkinin 15 kelimesi var ama iki kelimeli cumle icin daha cok erken. cocuklarimizda sorun yok. Dedigim gibi yaslarina gore olmasi gerektigi gibi davraniyolar :) biraz daha sabir :)
Yükleniyor...