15 Aylık Gece Uyanmalar
138 görüntüleme

Fatma B. ..
7 Mayıs 2026 10:29
15 aylık bebeğim var uykuları düzenli idi akşam en geç 9bucuga kadar uyuturdum sabah uyanırdı rahat etmesi gereken ne varsa ayarladım geceyi gündüzü ayırt ederdi ama 1 haftadan beri anlam veremediğim uyanmalar başladı... gündüz parkta yoruluyor çocuklarla eğleniyor gelince duş yemek yaptırıyorum... tam besigine koyuyorum hop uyanıyor veya gecenin ilerleyen saatlerinde uyanıyor ağlıyor bide yanında yatarsam uyuyoruz ama bu bole mi devam edecek ne yapmam gerek? Acil yardim ?

Emel N. G.
7 Mayıs 2026 11:07
Merhaba Fatma hanım, Benim bebeğim de 15 aylık. Bir süre dediğiniz gibi bebeğimin de uyku düzeni bozuldu. Sonrasında iki tane azı dişi çıktı. Belki sizin ufaklığın da bezer bir rahatsızlığı vardır. Sağlıkla büyüsünler

Fatma B. ..
7 Mayıs 2026 11:41
@Emel Nur Gültepe sanırım dis dönemi azilari kaldı yanlarda bide üst yan dişler kaldı çıkacak... inşallah düzene gireriz gündüz yapamadığım işleri gece o uyurken yapmaya çalışıyorum bu seferde benimde düzenim bozuldu anlicaniz .

Emel N. G.
7 Mayıs 2026 16:08
@Fatma Bulan inşallah bir an önce bebeğiniz de siz de rahata kavuşursunuz🙏
Y
Yasemin G.
12 Mayıs 2026 14:37
merhaba benim bebeğim de 15 aylık. Sizinki gündüz kaç uyku yapıyor acaba ?

Fatma B. ..
12 Mayıs 2026 16:49
@Yasemin Güneş eğer çok yorgunsa 2 defa uyur .

Fatma B. ..
12 Mayıs 2026 16:51
@Yasemin Güneş uykusu 1 defaya düşmeye başladı... geceleri uykusunun ortasında uyaniyor ağlayarak... bende yanıma alıyorum ondan sonra rahat uyuyor deliksiz sabaha kadar
Yükleniyor...