15 Aylık Emzirme Sonlandırma

128 görüntüleme
A

Ayşegül

10 Mart 2026 20:39
Bebeğim 15 aylık geceleri uykuya geçiş aracı meme her seferinde meme istiyor arabada meme yemek yiyor 10 dk sonra meme yani bir yerden sonra alışkanlık oldu emzirmeyi sonlandırmalı mıyım? Bir yandan da buna vicdanım asla el vermiyor? Siz ne yapmıştınız ya da yapıyorsunuz?
Ceren

Ceren

Premium Üye
10 Mart 2026 21:07
benim bebeğim 9 aylık olacak ben de sizin zamanınızda kesmeyi düşünüyorum çok yoruldum beni emzik etti emerek uyuyor gece sürekli uyanıyo nasıl yapacağımı şimdiden araştırmaya başladım kesmedikçe zorlaşacak sanki bir de ek gıdaya geçtiyse emzirmek bana gerekli gibi gelmiyo tecrübeli anneler yazarsa bize de bi ışık olur ☀️
S

Sümeyra

10 Mart 2026 21:29
Ceren
benim bebeğim 9 aylık olacak ben de sizin zamanınızda kesmeyi düşünüyorum çok yoruldum beni emzik etti emerek uyuyor gece sürekli uyanıyo nasıl yapacağımı şimdiden araştırmaya başladım kesmedikçe zorlaşacak sanki bir de ek gıdaya geçtiyse emzirmek bana gerekli gibi gelmiyo tecrübeli anneler yazarsa bize de bi ışık olur ☀️
1 yaşında kızım da aynı her yarım saatte bir uyanır memede uyur yerine koyarım yarım saat sonra yine uyanır
A

Ayşegül

10 Mart 2026 21:38
Benimde sizinle aynı durumda ve bende bazen bunalıyorum onunla aynı yatakta yatıyorum eşimle vakit geçiremez olduk onu geçtim kendim bile vakit geçiremiyorum bazense meme uçlarım çok acıyor çalışıyorum ve inanılmaz zorlanıyorum desteksizim
L

Leyla O.

12 Mart 2026 09:12
Meme emerek uykuya geçen bebişkolar her uyandığında aynı desteği istiyor, desteksiz uyutmak gerek. O zaman biraz daha normale dönüyor. Kızım 18 aylık maalesef ben de hala aynı problemle boğuşuyorum. Ancak bir dönem babası uyuttu 9 gece deliksiz uyudu. Tüm kahrı bana anasının ak kuzusunun. Sonra hasta oldu mecburen tekrar ben emerek uyuttum, o gündür hala emerek uyur
A

Ayşe N. Ç. ..

13 Mart 2026 14:57
Emerek uyutmak o kadar zor ki çok iyi anlıyorum bizde 24 aylık olduk 1 hafta oldu keseli büyüsükçe daha da farkına varıyorlar bazı şeylerin daha çok bağlanıyorlar benim kızımda her şeyi yediği için bıraktırmak istedim ama Malesef bazı geceler deliksiz uyurken bazı sabaha karşı ağlama krizlileri oluyor bende buna bir çözüm bulamıyorum bazen 1 saati buluyor ağlaması .
B

Betül K.

14 Mart 2026 13:51
Bende ayni durumdayim tamamen sizin yasadiklarinizi yasiyorum ozellikle dolu dolu yemek yedigi halde yemekten hemen sonra meme istiyor , meme de uyuyor 15. Ayimiza girdik 18. Ay basinda kesinlikle kesmeyi dusunuyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir