15 Aylik Ek Gida Yemiyor

126 görüntüleme
S

Selma B.

23 Temmuz 2025 07:49
Geçen ateşledi doktor kontrolüne gittik demiri düşüktü ilaç kullanıyoruz ancak ilaçları zorla içtiği için ağzını açmıyor kaşığa 11 kilo normal ama ek gida da su günlerde zorluk çekiyorum yemiyor ağlıyor ne yapmam gerekli
B

Buse Ç.

23 Temmuz 2025 08:05
Bizde 15 aylık ve 11 kilo aynı durum oldu geçen ateşlendi 5 gün oldu hiçbir şey yemiyor
S

Selma B.

23 Temmuz 2025 13:39
Benimde aynı ne yapacağımı şaşırıyorum oğlum büyüdü geçmiş zamanda görenler ay bu çocuk zayıflamış diyor surekli halbuki boya gitti kilo aldı kafamda takıyorum bu aralar yemiyor siz neler yapıyorsunuz
B

Buse Ç.

23 Temmuz 2025 15:37
Ne yapsam yediremiyorum bilmiyorum aynı gören zayıflamış falan diyor moralim bozuluyor bilmiyorum ne yapacagız
M

Merve E. ..

2 Ağustos 2025 20:10
Bebeğim 14 aylık be yaklaşık 11 kg herkes çok zayif bakmamışsın diyip duruyo psikolojik olarak mahvoldum zaten aylardır asla yemek yemek istemiyor yediremiyorum her öğün çöpe gidiyor köpek dişleri çıkarıyor damakları şiş 3 Aydır böyle normal mi bu kilo kaybı da oldu üst üste atesşli hastalık geçirdi
S

Selma B.

3 Ağustos 2025 02:35
Doktorun bana dediği bebekler bu aylarda fazla kilo almazlar kilonuz iyi zaten çocuklar ateşli hastalık geçirince istahlari kayboluyor üstüne dis olunca tabiki normal ama size tavsiyem kanlarina baktırin demir eksikliğinden çekiyoruz biz suanda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir