15 Aylık Ek Gıda İsteksizliği
43 görüntüleme
N
Nihal K.
5 Mart 2026 16:34
Oğlum 15 aylık ana beslenmesi hala anne sütü , ek gıdaya karşı bi iştahsızlığı var d vitamini demir vitamini balık yağı kullanıyoruz , emzirdikten birkaç saat sonra yemek teklif ediyorum ama ağzını çok açmıyor veya birkaç kaşık yiyor patates yiyor ama kabız pluyor hep bu döngü çok yormaya başladı
F
Fatma S. ..
5 Mart 2026 16:50
Aynı durumdayız oğlum 15 aylık sadece mama içiyor. Gün içinde yediği tek şey 1 yemek kaşığı kadar yoğurt ve labne. Gün içinde başka birşey yemediği için gece beslenmesini de kesmek istemiyorum.2 gecedir onu da içmiyor.ek gıdaya başladığından beri hep bizimle masada mama sandalyesinde oturuyor yemek isterse kaşıkla eliyle çok güzel yiyor o açıdan sıkıntı yok onlarda meyve yada domates.tahlillerde güzel çıktı. Mamayı mı kesmek lazım ama onun içinde erken olduğunu düşünüyorum
N
Nihal K.
5 Mart 2026 16:52
Aynı durumdayız oğlum 15 aylık sadece mama içiyor. Gün içinde yediği tek şey 1 yemek kaşığı kadar yoğurt ve labne. Gün içinde başka birşey yemediği için gece beslenmesini de kesmek istemiyorum.2 gecedir onu da içmiyor.ek gıdaya başladığından beri hep bizimle masada mama sandalyesinde oturuyor yemek isterse kaşıkla eliyle çok güzel yiyor o açıdan sıkıntı yok onlarda meyve yada domates.tahlillerde güzel çıktı. Mamayı mı kesmek lazım ama onun içinde erken olduğunu düşünüyorum
O
Ozlem
5 Mart 2026 18:06
Bana da emzirmeyi bırak diyorlar ama bu sefer tamamen aç kalır diye korkuyorum
N
Nihal K.
5 Mart 2026 18:18
Çoğunlukla emzirdiğiniz için merak ediyorum kilo alımı nasıl ilerledi. Banada süt vermeyi azalt dediler azalttığım zaman kilosunu diğer aylara göre az aldı