1.5 Aylık Bebek Burun Tıkalı Öksürük Hapşırma
126 görüntüleme
R
RL
15 Mart 2026 11:34
Bebeğim 1.5 aylık burnu tıkalı kuru öksürük ve hapşırma var. Kuru öksürük başladığı zaman 5 kere öksürüyor tek seferde. Doktor ciğerleri temiz boğazıda iyi dyrumda dedi ama bugün 3. Gün geçmiyor
Z
Zeynep Ö.
15 Mart 2026 12:05
benim bebeğim de bir kaç hafta önce böyleydi ama 28 günlükken rsv geçirdiği için solunum yolları hassas olduğundan bu şekildeydi rsv olabilir mi acaba test yaptılar mı
B
Begüm A.
15 Mart 2026 12:30
Benim kızım da 5 aylık şu an 2 hafta önce astım bronşite yakalandı 1 hafta hastanede yattık hala öksürük ve iştahsızlık var bir hastalık geçirmiş olabilir bence de ya da alerjik de olabilir
R
RL
15 Mart 2026 12:39
Ateş yok iştahı yerinde çok şükür
B
Begüm A.
15 Mart 2026 12:57
Alerjik olabilme ihtimali daha fazla bence tabi doktor cevap verir umarım
R
RL
16 Mart 2026 15:33
4. Gün hala aynı şekilde devam ediyor boğazdanda hırıltı gelmeye başladı
P
Pelin Ç.
10 Nisan 2026 16:28
4. Gün hala aynı şekilde devam ediyor boğazdanda hırıltı gelmeye başladı
P
Pelin Ç.
10 Nisan 2026 16:29
Geçmiş olsun şuan benim bebeğimde 1.5aylik ve öksürüyor iki gün önce burnu tıkanmaya başladı şimdide öksürük çıktı dün doktora gittik kontrolü vardı gogusunu dinlediler bişey yok dediler ama bugün öksürüyor ya kafama takıldı
R
RL
11 Nisan 2026 06:03
Hastalığın 1. Günü ve 10. Günü doktora gittim. 10. Gün hala geçmediğini söylediğimde röntgen istedi kan idrar tahlili sürüntü vs herşeyi istedi ve hepsi temiz çıktı çok şükür sadece röntgende ciğerlere inmişti biraz. Doktor antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı. Ben antibiyotik kullanmadan hava ve burun temizliğiyle halletmeye çalışsam olurmu diye sorunca olabilir dedi. Hava verdirm serum fizyolojikle. Birde burnunu temizledim. Çoğu doktora kalsa herşeye ezbere antibiyorik…… sürüntü örneği alınıp virüs kaynaklı olduğu belliyken bile antibiyotik yazdı ya. Size tavsiyem kafanıza takmayın ben çok stres olmuştum çok küçük olduğu için ama uzun sürsede geçiyor.