1.5 Aylık Bebeğimin Gündüz Uykusu

186 görüntüleme
A

Ayşe S. B. ..

26 Ocak 2026 14:42
Merhabalar. Bebeğim 6 haftalık. Son bir iki haftadır gündüz çok az uyuyor. Memede uyuyor biraz ama sonra kendi kendine uyanıyor, tekrar emip tekrar uyuyor. Bir yere koyunca yarım saat geçmeden uyanıyor. Çok nadir 1 2 saat uyuyor bazi günler, sadece 1 defa. Akşam 8 gibi çok uykusu oluyor kriz saatleri sonrasi derin uykuya geçiyor. Gece de normal 1.5 2 saatte bir kalkıyor. Kolik bir bebek. Bütün günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor çünkü uykusu var ve başka bir şey yaptırmaya kalktığımda (tummy time vs.) birkac dk sonra huzursuzlaniyor çok ağlıyor. Bütün gün emiyor, kucağımda. Normal mi
Ş

Şeyda A.

26 Ocak 2026 15:07
Bebeğim kolik değildi ama aynı durumu bende yaşadım 3 aylık olunca düzelmeye ve düzene girmeye başladı temas isteyebilir
A

Aslınur H.

26 Ocak 2026 16:49
Benim de oğlum iki aylık kolik bu iki ayda yaşadığım sinir krizlerini göz yaşlarını uykusuzluklarımı anlatsam dağ olur. Uykuya geçmesi bazen altı saati buluyor (abartısız) Benim çocuğum asla uyumuyor uyumayı sevmiyor gerçekten. Üçüncü ayda altıncı ayda kolik durumları düzelir diyorlar ama ben umudumu kestim artık . Çoğu zaman eşim evde değilse tuvalete bile gidemiyorum. Bu konuda yalnız değilsiniz ve emin olun kolik bebek gerçekten çok zor . 20 günlükken 17 doktora götürmüştük çaresizlikten . Artık en son gittiğimiz doktor bu durumu kabullenin demişti . Gaz damlaları sıcak uygulamalar bitki kürleri (çaresizlikten ) tahlil ultrasonlar artık tak etti .
A

Ayşe S. B. ..

29 Ocak 2026 12:28

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Benim de oğlum iki aylık kolik bu iki ayda yaşadığım sinir krizlerini göz yaşlarını uykusuzluklarımı anlatsam dağ olur. Uykuya geçmesi bazen altı saati buluyor (abartısız) Benim çocuğum asla uyumuyor uyumayı sevmiyor gerçekten. Üçüncü ayda altıncı ayda kolik durumları düzelir diyorlar ama ben umudumu kestim artık . Çoğu zaman eşim evde değilse tuvalete bile gidemiyorum. Bu konuda yalnız değilsiniz ve emin olun kolik bebek gerçekten çok zor . 20 günlükken 17 doktora götürmüştük çaresizlikten . Artık en son gittiğimiz doktor bu durumu kabullenin demişti . Gaz damlaları sıcak uygulamalar bitki kürleri (çaresizlikten ) tahlil ultrasonlar artık tak etti .

Çok geçmiş olsun :( çok zor olduğunu anlayabiliyorum.
D

Deniz ..

29 Ocak 2026 21:52
benim de oğlum 8 haftalık 5.haftadan beri aynı.koliklik teşhisi olmasa da gündüz uyumuyor, akşam saatlerinde sürekli huzursuz. Witching hours deniyomuş , cadı saatleri .akşam saatlerinde gaz daha cok biriktiği icin daha cok huzursuzlanıyorlarmış.şuan bu yanıtı bile kucağımdayken yazıyorum:( aynı durumdayız normal ve geçicek diyolar bekliyorum…
E

Embie S.

3 Şubat 2026 21:17

Deniz

benim de oğlum 8 haftalık 5.haftadan beri aynı.koliklik teşhisi olmasa da gündüz uyumuyor, akşam saatlerinde sürekli huzursuz. Witching hours deniyomuş , cadı saatleri .akşam saatlerinde gaz daha cok biriktiği icin daha cok huzursuzlanıyorlarmış.şuan bu yanıtı bile kucağımdayken yazıyorum:( aynı durumdayız normal ve geçicek diyolar bekliyorum…

merhaba, evet benim de kizim ayni durumda. 5. Hafta gibi basladi suan 6 haftalik devam ediyir. Gunduz kucakta tum uykular gece saat basinuyaniyor. Oncesinde cok duzenliydi gece uykulari.
D

Deniz ..

4 Şubat 2026 22:47

Embie Sarach

merhaba, evet benim de kizim ayni durumda. 5. Hafta gibi basladi suan 6 haftalik devam ediyir. Gunduz kucakta tum uykular gece saat basinuyaniyor. Oncesinde cok duzenliydi gece uykulari.

Gerçekten sabır işi . Hala benim kucağımda şuan mesela.Allah hepimizin yardımcısı olsun, umarım en kısa sürede düzelir uykuları🙏🏻
A

Aysu Y.

4 Şubat 2026 23:20
Sevgili anneler 4. Aydan sesleniyorum yavaş yavaş geçiyor :) bir mucize beklemeyin tabiki her şey biranda düzelmiyor ama emin olun daha kolaylaşıyor. Zaten bebişler ilk 3 ay uyku döngüleri oturmuyor sonra zamanla düzeliyor..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir