15 Aylik Bebegim Uyku Saati

85 görüntüleme
B

Beyza ..

26 Şubat 2026 08:41
Akşam 9 da uyuyor ara ara kalkiyor ama pis pis yapıyorum sonrasinda dalıyor sabah 7 de kalktığı oluyor ve gündüz asla 2 uyku yaptıramiyorum artık uyku yapiyor oda en fazla 1.5 saat doğru yoldamiyim ne yapmalıyım bilmiyorum uykusunu aliyormudur
B

Beyza ..

26 Şubat 2026 08:43
He bide sabah kalkar kalkmaz hemen meme istiyor yani çok agliyor sabah vermediğimde sabah dediğim 7 civarı hava karanlik hala o saatte ve normalde gece hiç emmiyor
C

Cennet ..

26 Şubat 2026 09:02
Artık tek uyku yapmak istiyordur belki. Ay olarak da normal bence tek uyku için. Belki tek uyku yaparsa sabah uyanma saatini biraz daha ileri alabilirsiniz
A

Arzu.G

26 Şubat 2026 10:03
Tek uyku istemesi normal ayına da uygun. Benim oğlum [12.ayda](12.ayda) tek uyku yapıyordu [2.ye](2.ye) zorlamadim .1.5 saat uyuyor hala çok nadir daha fazlasini goruyoruz .bazı çocuklar tek uykuya erken düşüyor böyle
B

Beyza ..

26 Şubat 2026 10:06

Cennet 💐

Artık tek uyku yapmak istiyordur belki. Ay olarak da normal bence tek uyku için. Belki tek uyku yaparsa sabah uyanma saatini biraz daha ileri alabilirsiniz

Tek uyku yaptirdigimda da erken kalkıyor sabah
B

Beyza ..

26 Şubat 2026 10:06

Arzu.G

Tek uyku istemesi normal ayına da uygun. Benim oğlum [12.ayda](12.ayda) tek uyku yapıyordu [2.ye](2.ye) zorlamadim .1.5 saat uyuyor hala çok nadir daha fazlasini goruyoruz .bazı çocuklar tek uykuya erken düşüyor böyle

Aslında bizde o civarlarında gectik ama erken kalktığında 7 gibi mesela 2 uyku yaptirabiliyordum şimdi çığlık kıyamet. Sizinde erken mi kalkiyor bebeğiniz peki
C

Cennet ..

26 Şubat 2026 10:07

Beyza

Tek uyku yaptirdigimda da erken kalkıyor sabah

Şu an bir geçiş döneminde ya o yüzden bence. Kendine rutin oluşturunca düzelir
B

Beyza ..

26 Şubat 2026 10:08

Cennet 💐

Şu an bir geçiş döneminde ya o yüzden bence. Kendine rutin oluşturunca düzelir

Umarim benim için sorun değil erken kalkması yeter ki uykusunu alsın ve dingin olsun, teşekkür ederimmmm
A

Arzu.G

26 Şubat 2026 10:11

Beyza

Aslında bizde o civarlarında gectik ama erken kalktığında 7 gibi mesela 2 uyku yaptirabiliyordum şimdi çığlık kıyamet. Sizinde erken mi kalkiyor bebeğiniz peki

Bizimki 18 aylık şuan .tek uykuya çok erken geçmek istedi ikinciye hep direniyordu. İki uykuyu zorla yaptirdigim zaman gece uykusuna geçme süresi uzuyordu saati geçiyordu ve evet genelde sabahları daha geç kalkıyordu .ama direnen çocuğu uykuya yatırmak benim için en zor kısım o yüzden yaşına girdiğinde zorlamadim artık .ilk zamanlar biraz zorlandı enerjisi yetmedi akşam çok erken uyudu dayanamadı sabah da 6da kalktı bir süre .1ay sonra falan oturdu düzeni şimdi 8 gibi kalkıyor kaçta yatarsa yatsın
A

Arzu.G

26 Şubat 2026 10:13

Beyza

He bide sabah kalkar kalkmaz hemen meme istiyor yani çok agliyor sabah vermediğimde sabah dediğim 7 civarı hava karanlik hala o saatte ve normalde gece hiç emmiyor

Aciktigi içindir belki bizim de öyleydi
B

Beyza ..

26 Şubat 2026 10:15
Yavaş yavaş kesmek istiyorum memeyi vermelisiniz acaba yoksa sabah kalktığında yemek yenmesi gerektiğini bilmelimi
Melike Y.

Melike Y.

26 Şubat 2026 10:35
Benimkide 12 aylıkken geçti tek uykuya şuan hala sıkıntılarımız devam ediypr çünkü sabah 5.30 civarı uyanma yaşıyor ama kalkmıyor yataktan dönüp duruyo ben 7 de alıyorum akşam 7 de uyutuyorum ve sabahları çok aç uyanıyor formül mama veriyorum direk az açlığını bastırsın diye ardından kahvaltısını hazırlıyorum yoksa asla susmuyor cırım cırım geziyor evde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir