15 Aylık Bebeğim Tek Yürümüyor
95 görüntüleme
S
Sevgi B.
25 Haziran 2025 09:11
Bebeğim haziranın 19 unda tam 15 aylık oldu sadece bize tutunarak veya karşısında onu beklediğimizde yürüyor ne yapmalıyız neyi eksik yapıyoruz?
G
Gülşan S.
25 Haziran 2025 09:24
Merhaba aynı şeyi benim bebeğim de yapıyordu sadece bize tutunarak parmağım tutarak yürüyordu biraktigimiz anda yere geri oturuyordu tutunarak yürüyebildiği bize tutunduğunu yürüyebildiği halde sanırım korkuyordu evin içerisinde yürüme arkadaşıyla çok fazla antrenman yaptık ondan sonra evin içerisinde bırakıp artık yürümeye başladı birkaç adım ama dışarıda hâlâ elimizi bıraktığında yürüyebilmesine rağmen yürümüyor Direk yere oturup bağırıyor yani zamana bıraktık üstüne gitmedik baskı yapmadık çünkü fiziksel olarak bir sıkıntı yok zaten elimizi tuttuğunda yürüyebiliyor sanırım biraz zamana bırakmak gerek endişe etmeyeyin eminim korkusunu yenecektir😊

Ebru S. K.
26 Haziran 2025 21:14
Bence endişelenmeyin 18 aya kadar vakti var yürümek için

Merve B.
15 Temmuz 2025 12:38
Bizde de aynı sorun var bazı bebekler fazla garantici 18 aya kadar yürümeme de normal kabul ediliyor kaldı ki sizin bebeğiniz de yürümüyor değil ben artık zorunda bırakıyorum halının ortasına bıraktığımda mecbur bir yerleri tutmak için yürüyor