15 Aylık Bebeğim Hala Püre Gibi Sıvı Şeyleri Yiyor Asla Taneli Şeyleri Yemiyor

108 görüntüleme
E

Elifhan ..

22 Mart 2026 16:57
15 aylık bi bebeğim var asla katı şeyleri yemiyor. Yani makarna vs bile yapıyorsam yoğurtla karıştırınca yiyor. Deli olıcam meler yapıyorum çok nadir çiğniyor. Çiğnemeden yutmaya alışkın bir türlü şu yeme içme konusunu aşamıyorum. Var mı aynı durumda olanlar ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

22 Mart 2026 17:30
Eğer uzun süre püre olarak devam ettiyseniz bundan kaynaklıdır bir süre yoğurtla vs karıştırıp sonra sonra sadece verebilirsiniz bir de muz kolay yendiği için muzla başlayabilirsiniz
S

Seyma S.

22 Mart 2026 18:03
Ek gidaya baslangicta blender kullandiysaniz ya da uzun sure pure kivaminda verdiyseniz bu nedenle olmus olabilir ama çözümü bilemiyorum doktora goturmenizde fayda insallah en kisa zamanda her seyi yer
F

Fatma K.

Premium Üye
22 Mart 2026 22:05
bende aynı durumdayım bebeğimin ayı bile aynı imdat diye bağırmak istiyorum hep püre vermedim ama hastalık dönemlerindeki iştahsızlıklarda zorlayamadım başa sarmış olduk ekmek salatalık vb sevdiği şeyleri yiyor ama hiç bir yemeği yoğurtsuz yutturamıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir