15 Aylık

234 görüntüleme
L

Leman A.

10 Aralık 2025 17:58
Kızım 15 aylık gece çok sık uyanıyor emmek için gece beslenmesini nasıl bıraktırabilirim
İ

İrem ..

Premium Üye
4 Temmuz 2026 21:29
Üzerinden zaman geçmiş bebeğiniz şu an büyümüştür merak ettiğim gece beslenmesini bırakabildiniz mi bıraktıysanız nasıl ve hangi ayda bıraktınız bilgi verebilir misiniz ? Benim bebeğim de 14 buçuk aylık gece beslenmesini kesmek istiyorum sürekli uyanıyor 🥲
L

Leman A.

4 Temmuz 2026 21:34
Bıraktırdım evet 15 ayında kademeli olarak bıraktırdım gece 5 kez emziriyorsam bir gece dört kez emzirdim bir gece üç kez emzirdim bir gece iki kez emzirdim bir gece bir kez emzirdim falan derken öyle öyle azalttım ama zorlu bir süreç oldu nereden baksan on günümü falan aldı tamamen bıraktırmak gece çünkü çok krize giriyordu sakinleştirdim şu teklif ettim sarıldım bol bol kızım şuan 22 aylık emzirme sürecimiz tamamen bitti yeni🙏sadece biraz sabır
İ

İrem ..

Premium Üye
6 Temmuz 2026 10:15
Leman Aktaş
Bıraktırdım evet 15 ayında kademeli olarak bıraktırdım gece 5 kez emziriyorsam bir gece dört kez emzirdim bir gece üç kez emzirdim bir gece iki kez emzirdim bir gece bir kez emzirdim falan derken öyle öyle azalttım ama zorlu bir süreç oldu nereden baksan on günümü falan aldı tamamen bıraktırmak gece çünkü çok krize giriyordu sakinleştirdim şu teklif ettim sarıldım bol bol kızım şuan 22 aylık emzirme sürecimiz tamamen bitti yeni🙏sadece biraz sabır
Çok teşekkür ederim 🥲 Ben de kademeli bıraktırmayı deneyeceğim dediğiniz gibi biraz sabır lazım
L

Leman A.

6 Temmuz 2026 10:24
Sadece biraz sabır annelik içgüdüsel ve vijdan da yapabilirsin ben çok yapmıştım kızım her meme deyişinde içim gidiyordu ama. Biraz sabır belki sende aglicaksın onunla ama Sonu güzel şimdiden. Allah kolaylık versin🤲🏻🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir