1.5 Aydır Geçmeyen İshal

119 görüntüleme
A

Amine A.

31 Ağustos 2026 21:55
Kanları gaitayı verdik hepsi temiz çıktı probiyotik kullandım meyve vermiyorum ama bebeğimde ishal dirençli bi şeklimde devam ediyor rotadan şüphelendik o da değil arada bi kusuyor sonra bulantı ipne yapıyorlar geçiyor akşamları genelde 37 ye ateşi çıkıyor yüksek değil diye doktorlar pek önemsemiyor Allah aşkına böyle dirençli bi ishal durumu yaşayan var mı şaştık kaldık ne yapacağımızı poposu kanıyor artık dokundurmuyor da sürmediğim krem kalmadı (penaten/sudokrem/bepanto…)
Z

Zeynep T. ..

31 Ağustos 2026 22:53
Benim oğlum 3 yaşındayken bir ay ishal oldu. En son hastayene yattı. Sebep olan bakteriyi buldular öyle tedavi uyguladılar. İki hafta antibiyotik tedavisi gördü ancak düzeldi bence mutlaka götürün bu süre ishal için çok uzun üniversite hastanesi detaylı test yapabilir
A

Amine A.

1 Eylül 2026 02:52
Zeynep Taşdemir
Benim oğlum 3 yaşındayken bir ay ishal oldu. En son hastayene yattı. Sebep olan bakteriyi buldular öyle tedavi uyguladılar. İki hafta antibiyotik tedavisi gördü ancak düzeldi bence mutlaka götürün bu süre ishal için çok uzun üniversite hastanesi detaylı test yapabilir
Götürdüm testle ir temiz dediler geri gönderdiler yarın bi randevu daha var bakalım ne diyecekler probiyotik kullanıyorum o da fayda etmiyor sizinki hangi bakteri imiş kakada çıkmamış mıydı başta
Z

Zeynep T. ..

1 Eylül 2026 08:53
Amine Ata
Götürdüm testle ir temiz dediler geri gönderdiler yarın bi randevu daha var bakalım ne diyecekler probiyotik kullanıyorum o da fayda etmiyor sizinki hangi bakteri imiş kakada çıkmamış mıydı başta
Evet bizim de çıkmamıştı sonradan çıktı. clostridium difficile diye bir şeydi çok zor geçti. Mukus ve kanlı ishal vardı. Siz de bunlar var mı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir