1.5 Aydır Geçmeyen İshal

77 görüntüleme
E

Esma N. T.

10 Eylül 2025 14:35
Bebeğim 3 ay 7 günlük sadece anne sütü alıyor bilmiyorum belki onunla alakalı olabilir ama fikir almak istiyorum. 1.5 aydır gün içerisinde 6-7 defa kaka yapıyor ama az az ve çok sıvı bir şekilde doktora her gittiğimizde normal diyor ama kokusu da değişti geceleri de sanki bir yeri ağrıyor gibi sızlanıyor ve uyuyamıyor karnına sıcak havlu yaptığımda biraz rahatlıyor ne yapmam gerekiyor belki 4-5 tane doktora gittim ama hepsi normal anne sütü alıyor diyor ama ben bir şey olduğunu düşünüyorum
K

Kübi Y.

10 Eylül 2025 15:02
Doğduğundan beri hiç mama verdiniz mi ?
E

Esma N. T.

10 Eylül 2025 15:03
Hayır hiç vermedim
A

Ayşe N. Ç.

10 Eylül 2025 15:09
Benim bebeğim de ek gıdaya kadar en az 3-4 kere çok sıvı kaka yapardı. Bazen ilginçti kokusu ben yediklerimle ilgili olduğunu düşünüyorum. İlk 3 ay çok gazlıydı ve masajlarla sıcak havlularla rahatlatırdık. Geceleri gaz sancısı şiddetlenir. Karnına sıcak havlu koyduğunuzda rahatlaması da gaza işaret gibi. Masaj yapıyor musunuz? Ben günde en az 4-5 kere gaz masajı yapardım.
E

Esma N. T.

10 Eylül 2025 15:11
Evet sürekli masaj yapıyorum aslında uyku düzeni güzeldi geceleri de uyurdu ama 3-4 gündür bu şekilde tam uyuyacak gibi oluyor birden hareketleniyor bir de geniz akıntısı var demişti doktor hırıltısı çok fazla burnunu sürekli açtığım odayı nemli tuttuğum halde bulunduğum şehirde gitmediğim doktor kalmadı artık
E

Esma N. T.

10 Eylül 2025 15:12
Gün içerisinde 5-6 defa oluyor muydu sizin de sıvı kaka ? Sonrasında düzeldi mi acaba
A

Ayşe N. Ç.

10 Eylül 2025 18:30
Ek gıdaya geçene kadar günde ortalama 4 tü diyebilirim baya sıvı şeklindeydi bazen çok emdiği günlerde 5-6 yı da bulurdu. Sonra zamanla azaldı bebeklerin bağırsakları geliştikçe kaka kıvamlı hale gelip sayısı azalıyormuş çoğunlukla bizde öyle oldu. Kakada kan gibi şeyler yoksa çocuk emiyorsa kilo alımı iyiyse doktorlar bir sorun görmüyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir