15 Ay Yürüme

68 görüntüleme
S

Sena T.

25 Mart 2026 15:45
15 ay 1 haftalık tek parmağından tutup cok güzel yürüyor ama dengede duramıyor tek basına. Destekle yürüyor. Trk başına olduğu zaman koltuğa kalkıyo gel gel yapıyorum cesareti yok cevremdeki baskıdanda yoruldum artık niye yürümüyor bişey mi var diyip duruyolar nasıl cesaretlendiririm herşeyi deniyorum olmuyor yürüme arkadaşı var emekleyerek götürüyor bazen 1 2 adım atıyor canım isteyince hemen düşüyor ama bütün gün parmağımdan tutup evin içinde geziyoruz . Ne yapmam gerek başka
E

Esma K.

25 Mart 2026 15:54
Benim kızım da 14 aylık 5 günlük 3 adım atıp düşüyor dengesini sağlayamıyor ama normal 18 aya kadar. Ayakta duruyor ise koltuklara tutunup sıralıyor ise sorun yok bence.
S

Sena T.

25 Mart 2026 16:08
Ayakta dengede tek basına duramıyor henüz. Koltuklara tutunup yürüyor koltuğa çıkıp aşağı iniyor duvarlara tutunup kalkıyor
H

Hacer D. ..

25 Mart 2026 16:38
Biz anneler olarak her şeyi fazla kafaya takıyoruz insanların olumsuz yorumlarını lütfen kulak ardı edin ve unutmayın ki her çocuğun gelişimi farklıdır bazı çiçekler yazın açar bazıları kışın açar ayaklarının üzerine basıyor koltuktan tutunarak yürüyorsa hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum henüz zamanı gelmemiş demekki bir çocuğun en iyi doktoru annesidir siz herhangi bir problem sezmiyorsanız çevreyi umursamayın ❤️
S

Songül A.

25 Mart 2026 16:45
Merak etmeyin çocuğunuz gayet sağlıklı anlattığınıza göre. Her çocuk bir değildir bazısı 10 aylık yürür bazısı 17 aylık bu bir sorun olduğu anlamına gelmez. Demekki zamanı var. Bende kafama takıyordum sizin gibi 13 ay oldu neden yürümüyor hala diye. Yürürken bir anda elini bırakırdım kendi devam etsin diye ama olduğu yere oturur yürümezdi. Sonra bir gün sabah uyandık bir baktım kendi kendine yürüyerek geliyor yatak odasından. Demem o ki hiç stres yapmayın o zamanını çok iyi bilir ❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir