15 Ay Uyku
78 görüntüleme
A
Ayşe ..
18 Aralık 2025 21:54
Merhabalar 5 gün sonra kızım 15. Aylık olacak bazı nedenlerden dolayı emerek uyumaya alışık,normalde gündüz uykusunda emerek uyuyor sonra yatağına koyuyordum yaklaşık 4-5 gündür yatağında uyumak istemiyor gece gündüz hep benimle yatmak istiyor emmeden uyku düzeni nasıl oluşturabilirim bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
E
Elif T.
18 Aralık 2025 22:27
Kimsecikler de yokmuş ben bi eğitmen öneriyim bi bakın isterseniz pınar sibirsky instagram youtube sayfaları var mutlaka işinize yarar şeyler bulursunuz 😇
Ö
Öykü K.
20 Aralık 2025 05:03
Ayrılık kaygısı tavan yapıyo benim ki de yeni girdi 15eaynı durumdaydım bide diş çıkarıyordu 2 haftaya geçiyo ne yapıyosanız o duzene devam edin
D
Deniz ..
21 Aralık 2025 05:59
Benim oğlumda öyleydi gece de çok sık kalktığı ve yemek yemediği için sütü kes dedi doktorumuz mecbur emerek uyumayı önce bıraktırdım,sallamaya geçirdim iki gün direndi sonra alıştı,başarabilrseniz kendi kendine uyumaya da alıştrablirsiniz sabır gerekiyor
A
Ayşe ..
21 Aralık 2025 19:04
Gündüz iradeli olsam da gece çok sık uyanıyor ve uykusuzluk tavan yapıyor iradeli olamıyorum,dediğiniz gibi sadece anne sütü alıyor diş çıkartıyor ve hiç bişey yemiyor o yüzden de yıpranıyorum şu an