15 Ay Kaka Sorunu

136 görüntüleme
E

Esma T. D.

5 Mayıs 2026 18:58
Merhaba benim bebeğim 15 aylık bir haftaya yakındır okadar sık kaka yapıyorki çok huzursuz geceleride sürekli uyanıyor eskiden sadece bir kez kaka yapardı şimdi ne yerse sanki hemen çıkarıyor günde 6 7 defa kaka yapıyor bir sürede pişik oldu baya kötü ancak pişik geçti ama kaka düElmedi yardımcı olurmusunuz
T

Tuğba B. ..

5 Mayıs 2026 19:36
Dr gidin bence bu kadar kaka yapması normal değil. İshal olabilir buda çok su kaybına neden olur
E

Esma T. D.

5 Mayıs 2026 20:45
İshal değil ama kaka kıvamı normal kaka
E

Elif

Premium Üye
5 Mayıs 2026 21:46
Benim de oğlum 15 aylık şuan aynı durumdayız normalde günde 1 sefer yapar 4-5 gündür 4-5 sefer yapıyor. İshal felan değil normal
E

Esma T. D.

5 Mayıs 2026 21:49
Azı dişlerimiz çıktı onlardan kaynaklı olabilir mi acaba sizde azı dişleri çıktı mı
E

Elif

Premium Üye
6 Mayıs 2026 13:39
Esma Tüz Durmuş
Azı dişlerimiz çıktı onlardan kaynaklı olabilir mi acaba sizde azı dişleri çıktı mı
Evet çıktı 2 üstte 2 altta ama Yeni değil 1 ay önce çıkmaya başlamıştı şimdi net bir şekilde görünüyor
E

Esma T. D.

7 Mayıs 2026 19:26
Anladım bizşmde iki üst çıktı altar daha çıkmadı şimdi biraz düzeldş sanki umarım sizinkide düzelmiştir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir