14 Aylık Yemek ve Uyku Bozukluğu
138 görüntüleme
F
Figen ..
3 Ağustos 2026 09:04
14 aylık bir türlü ne kahvaltısını bitirdiğini gördüm ne yemeğini bitirdiğini gördüm sürekli emmek istiyor yemek istemiyor 7 de uyanıyor meme diye ağlıyo bir kerelik emziriyorum 8:30 da kahvaltısını hazırlıyorum çok zor yiyo sürekli onunla konuşmaktan çenem ağrıyo gün içinde memeyi kesemiyorum günde 6-7 kere emiyodur uykuya dalarken meme istiyo gece kesintisiz uykusu yok 3 saatte bir meme istiyo ağlıyo bu meme olayını nasıl kesicem bu yüzden yemesine de çok yansıdığını düşünüyorum

Damla B.
3 Ağustos 2026 09:06
Evet dediğiniz gibi emdiği için yemek yemiyordur. Nasıl olsa meme gelecek diye düşünüyor muhtemelen. Kademeli olarak kesmeyi deneyin meme istediğinde suyla kandırın veya dikkatini dağıtın. Benim kızım da 14 aylık memeye hiç düşkün değildi zaten kendisi kesti birden o yüzden pek bir tavsiye veremeyeceğim maalesef 沈
H
H. N.
3 Ağustos 2026 21:00
Aynı durumu bende yaşıyordum memeden kesmeyi göze almıştım. Sonra 18 e kadar idare edeyim de sonra kesicem memeden yeter artik dedim. Azalta azalta 17.5 aya geldik ve 3 gündür memeyi kesmiş vaziyetteyim. Şuan her şey iyi gidiyo yemesi arttı uykusu da iyi inanın 3 günde bile etkisini gördüm tabi şuan çok erken bunları konusmak için iyi halinde de olabilir şuan. İlerleyen zamanlarda memenin etkisini görmek mümkün ama. Vicdan azabı da çekmiyorum açıkçası çünkü benim uykumu almam demek iyi anne olmam demek yoksa çok gergin çok sinirli oluyodum ona karşı ek olarak gece sürekli cuk cuk emdigi için haliyle tok uyaniyordu ve yemek yemek eziyetti
Yükleniyor...