14 Aylık ve Hala Çok Sık Emiyor

290 görüntüleme
M

MT

15 Ağustos 2026 20:51
Sevgili anneler selamlar 14 aylık oldu oğlum ve hala günde bile 4 kez emer gece 2-3 kez en az kalkar uykuya memeyle geçiyor doğduğundan beri .. artık gece kalkmaları çok yorucu olmaya başladı çünkü kolay kolay geri uyumuyor bazen ve sabah çok erken uyanıyor bu durum beni baya yıprattıı.. açıkcası desteksiz uyutmayı nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum hele ki emzirmeyi sonlandırma zamanı çok zor olacak gibi
N

Nur ..

15 Ağustos 2026 20:54
Benim bebeğim de 1 yaşına basmak üzere ve o da öyle özellikle geceleri çok yoruyo beni ve sabah 6 gibi uyanıyo odasını ayırmayı düşünüyorum doğum gününden sonra uykularının rahatlayacağı söyleniyo belki size de fikir olur 🌸
M

MT

15 Ağustos 2026 20:57
Nur 🌸
Benim bebeğim de 1 yaşına basmak üzere ve o da öyle özellikle geceleri çok yoruyo beni ve sabah 6 gibi uyanıyo odasını ayırmayı düşünüyorum doğum gününden sonra uykularının rahatlayacağı söyleniyo belki size de fikir olur 🌸
Teşekkür ederim🫂 düşündüm ama kıyamıyorum daha ya 🥲 aslında dediğiniz gibi daha uzun uyuyorlarmış☺️ denememiz lazım
K

K. A.

15 Ağustos 2026 21:00
Hadi odayı ayırdık yüz kere gidip gelecek miyiz daha yorucu olmaz mı 😭😭
N

Nur ..

15 Ağustos 2026 21:02
K. Aydın
Hadi odayı ayırdık yüz kere gidip gelecek miyiz daha yorucu olmaz mı 😭😭
Daha az uyanıyolarmış ya ayıranların hepsi daha rahat olduğunu söylüyo. Bebek telsizi almayı düşünüyorum bakalım
K

K. A.

15 Ağustos 2026 21:03
Nur 🌸
Daha az uyanıyolarmış ya ayıranların hepsi daha rahat olduğunu söylüyo. Bebek telsizi almayı düşünüyorum bakalım
Çok zor biz 15 aylık olduk bu ara çok uyanıyor geceleri. Gece uykusu için emerken bi açıyor gözleri oyuna geri dönüyoruz sonra çabala dur
N

Nur ..

15 Ağustos 2026 21:06
K. Aydın
Çok zor biz 15 aylık olduk bu ara çok uyanıyor geceleri. Gece uykusu için emerken bi açıyor gözleri oyuna geri dönüyoruz sonra çabala dur
Bence de çok zor benim bebeğim aşırı bağımlı memeye ve uyanınca geri dalamıyo sürekli ayağımda sallıyorum yerde beraber yatıyoruz falan beni çok yoruyo bu süreç o yüzden böyle bir karar aldım zaten
H

HafsaÖ.

15 Ağustos 2026 21:10
Geceleri benim de çok kalkıyor gündüz kaç saatte bir emiyor ben 4 saatte bir emziriyorum
M

MT

15 Ağustos 2026 21:12
HafsaÖ.
Geceleri benim de çok kalkıyor gündüz kaç saatte bir emiyor ben 4 saatte bir emziriyorum
Valla saat pek tutmuyorum canı ne zaman isterse diyebilirim ama son uykusundan uyanınca akşam yemeğine kadar emzirmiyorum genelde ara öğün veriyorum 5 saat falan emmiyor olabilir o ara😅😅 bir de uykuya geçerken fix emiyor
G

Gülcan Ş.

15 Ağustos 2026 21:40
Benim bebegım de 14 aylık geceleri sürekli uyanıyor emzirmiyorum mama veriyorum ama mamayı azaltarak bıraktırmaya çalışıyorum sabah 6 7 gibi ayaktayız en azından gece beslenmesini bıraktırırsam daha rahat uyur tabi diş sancısı olmadığı sürece
M

MT

15 Ağustos 2026 21:44
Gülcan Şahan
Benim bebegım de 14 aylık geceleri sürekli uyanıyor emzirmiyorum mama veriyorum ama mamayı azaltarak bıraktırmaya çalışıyorum sabah 6 7 gibi ayaktayız en azından gece beslenmesini bıraktırırsam daha rahat uyur tabi diş sancısı olmadığı sürece
Evet ama nasıl yapıcaz bilmiyorum gerçekten 🥲🥲
G

Gülcan Ş.

15 Ağustos 2026 21:48
Meliha Taşdemir
Evet ama nasıl yapıcaz bilmiyorum gerçekten 🥲🥲
bakın ben mesela kızım 21.00 da karnı tok uyudu gece 23.00 kalktı mama vermek yerine yatırmaya çalışıyorum yattığında 00.00 uyandıgın da da geri yatırmaya çalışıyorum dün gece 03.00 e kadar öyle yaptım en son 3 buçukta mama verdim 60 ml kadar içti uyudu sabaha kadar vermedim sabah 06.00 da uyandı geri yatırdım 7. Buçukta uyandı bu gece de 04.00 e kadar vermemeye çalışacağım inşallah başarırım ertesi gün de inşallah hıc vermemeye çalışırım inşallah bu sekılde gece beslenmesini bıraktırırım
K

K. A.

15 Ağustos 2026 22:27
Gülcan Şahan
bakın ben mesela kızım 21.00 da karnı tok uyudu gece 23.00 kalktı mama vermek yerine yatırmaya çalışıyorum yattığında 00.00 uyandıgın da da geri yatırmaya çalışıyorum dün gece 03.00 e kadar öyle yaptım en son 3 buçukta mama verdim 60 ml kadar içti uyudu sabaha kadar vermedim sabah 06.00 da uyandı geri yatırdım 7. Buçukta uyandı bu gece de 04.00 e kadar vermemeye çalışacağım inşallah başarırım ertesi gün de inşallah hıc vermemeye çalışırım inşallah bu sekılde gece beslenmesini bıraktırırım
23 uyandı nasıl uyuttunuz geri bizimki memesiz tamamen uyanır açar uykusunu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir