14 Aylık Kuzu Eti Dışında Yemeye Başlayabilir mi ve Bu Aralar İştahsız

262 görüntüleme
B

Büşra K. ..

Premium Üye
13 Haziran 2026 00:47
14 aylık bebiş kuzu eti dışında artık dana kıyma yiyebilir mi yediren var mı?

Ve son 4 gündür asla birşey yemiyor ağzını kilitliyor başını sallıyor tamamen aç geziyor böyle sıkıntı yaşayan var mı acaba
s

sslslsl

13 Haziran 2026 01:34
dana eti yasak degil ki zaten 6. aydan beri dana etini de yediriyorum ben bir sorun olmadi suan 13 aylik
Çilem K.

Çilem K.

13 Haziran 2026 01:52
Bebeğim 10aylik dana eti yediriyorum ilk tadimda sadece kuzu verdim sindirimi daha kolay diye sonra hep dana eti ve kıyması veriyorum .
E

Ece ..

13 Haziran 2026 03:16
Merhaba, tabii dana eti/kıyması yedirebilirsiniz. Özellikle kuzu eti denmesinin esas sebebi kuzuların hormonal açıdan daha az dış etkiye maruz kalmasından kaynaklı. Benim bebeğim 7 aylık kuzu etini sevmediği için doktor dana dene dedi.
T

Tuğba B. ..

13 Haziran 2026 10:29
Ben ilk kuzu ile başladım 8aylk dı dr danada ver dedi. O zamandan beri veriyorum 14aylık şimdi
E

Ezgi ..

13 Haziran 2026 11:16
13 aylığız bizde. Bizde de benzer durumlar var. Sadece istediği şeyler yiyor(muz, tarhana çorbası tatlı patates vs) yumurta peynir yoğurt hepsini bıraktı. Et türevlerini de yediremiyorum, akışa bıraktım. Demir kullanıyoruz et yemediği için. Gelişimsel süreç sanırım. Bu arada ben dana etiyle köfte yapıyorum yerse diye artık hepsini yedirebiliyoruz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir