14 Aylık Kızım 9. Aydan Beri Aynı Kiloda Kilo Almıyor

210 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

24 Temmuz 2026 23:13
Kızım 14 aylık iştahi çok şükür yerinde yani şöyle söyliyim sabah 1 tam yumurta yer yanına bir kutu peynir ekmekte yer öğlen normal uemek yer yarım kase bazen 1 kaseye yakın örn> yeşil mercımek yemegı ara öğünlerde meyvesını yer akşam yemeğindede pilav bir iki köfte tek uyku yapıyor önce emiyor bırde yatmadan emiyor bu aralar sık emıyore görüyprum hiç yemeyen cocuklar var ama şişkolar kolları ayakları etli butlu ama kızım çok zayıf yanı her gören ne kadar zayıf diyor psikolojımı bozdular elbetteki önce sağlık geliyor ama düzenli yemesıne rağmen neden kilo almıyor 3-4 aydır aynı sabit kiloda onu anlamıyorum yerınde durmuyor cok hareketli ama bütün cocuklar böyle zaten ayına göre kılosu iyi ama görünüş cok zayıf ve aylardır sabit kalması sinirimi bozuyor ekstra ne yapıcam bılmıyorum atom yapıyorum edıyorum ama yok oynamıyor nasıl kilo aldırırım yardımcı olurmusunuz
E

Eda N. A.

24 Temmuz 2026 23:37
Benim kızım da 10 aylık 3 4 aydır kilo almıyor aynı şekilde iştahı iyi ve aşırı hareketli yürümüyor ama yerinde de durmuyor

Aynı aylık görümcemin erkek bebeği var benim bebeğimden 5 6 kilo fazladır ama o fazla hareketli değil oturduğu yerde duruyor

Demem o ki bebeğinize kilo aldırmaya çalışmayın insanlar her zaman konuşur kilolu olsa kilolu diye konuşurlar

Her bebeğin kendine özel bizim gibi onlar da iri yapılı ya da minyonlar yeter ki sağlıklı olsunlar ♥️
Z

Zeynep E. B.

24 Temmuz 2026 23:37
Eda Nur Acar
Benim kızım da 10 aylık 3 4 aydır kilo almıyor aynı şekilde iştahı iyi ve aşırı hareketli yürümüyor ama yerinde de durmuyor

Aynı aylık görümcemin erkek bebeği var benim bebeğimden 5 6 kilo fazladır ama o fazla hareketli değil oturduğu yerde duruyor

Demem o ki bebeğinize kilo aldırmaya çalışmayın insanlar her zaman konuşur kilolu olsa kilolu diye konuşurlar

Her bebeğin kendine özel bizim gibi onlar da iri yapılı ya da minyonlar yeter ki sağlıklı olsunlar ♥️
İnsanlarıda artık takmıyorum tabıkı sağlıklı olsunlar ama sabit kiloda kalmasını anlamıyorum
H

H. N.

24 Temmuz 2026 23:58
Atomu ile meşhur olan hemşire hesabında eğer yemesi iyi ise cocugun ve buna rağmen kilo almıyorsa bağırsak geçirgenliği olabilir demişti. Bunu da günde bir tatli kaşığı olması gerekiyor tam emin değilim hindistan cevizi yağı icirerek yada akasya gamı dedigi şeyi icirerek geçirebilirsiniz demişti. Hesabın adı hastalanmayancocuk olması lazım orda daha detaylar var bakabilirsiniz
E

Eda D.

25 Temmuz 2026 06:28
Benim kızımda 20 aylık 4-5 aydır kilo almıyor prematüre olduğu halde 15 aya kadar çok güzel geldi maşallah yasıtlarını yakaladı boy ve kiloda dedim ve durdu sonra kilosu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir