14 Aylık Kilo 8300
211 görüntüleme
E
Eda ..
29 Nisan 2026 23:59
Kız bebek dk 2780 ek gıda çok reddediyor bi türlü yemek yediremiyorum anne sütü alıyor mama içmiyor. 14 aylık olmak üzere ve kilosu şu an 8300 civarı algıları gayet iyi verdiğim komutlara uyuyor yürümeye başladı ama kilodan dolayı gelişim geriliği olabilir mi? Ne yapmam lazım yemek yedirmek için her yolu deniyorum ama kilo alımı çok yavaş
T
Tuğba B. ..
30 Nisan 2026 00:09
Kan değerlerine baktırdınız mı benim oğlumda 13 aylık kanı ve b12si dğşük çıktı takviye kullanıyoruz

Ebru K. ..
30 Nisan 2026 00:11
Kan değerlerine baktırın yaşıtı arkadaşı varsa mutlaka onla oynarken yedirin bizde wn çok işe yarıyan şey dışarda parkta vs gibi yerlerde yemesş denediniz mi hiç?
E
Eda ..
30 Nisan 2026 00:14
9 aylıkken kan değerlerine baktılar b12 si sınırda çıkmıştı 1 ay b12 için takviye kullandık ama 12. Ayda tekrar kan almayı gerek görmedi doktorumuz diyetisyene yönlendirdi onlarda ek gıda tarifleri olan bi kâğıt verdiler hiçbir faydası olmadı kısacası
E
Eda ..
30 Nisan 2026 00:18
Yaşıt 2 tane arkadaşı var dediğiniz gibi her yolu denedim açık havada parkta arkadaşlarıyla birlikte sırf yesin diye ekran bile denedim (yanlış olduğunu biliyorum) ama çok seçici kaşığı görünce kafasını çeviriyor blw de de sadece sevdiği şeyleri yiyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum gerçekten
E
Eda ..
30 Nisan 2026 00:25
Gece sürekli uyanıyor 8 kez falan sabah kahvaltı yapmamasını ona bağlıyorum gün içinde birkaç kez emziriyorum yine de hiçbir şey yemeden günün bitmesine izin vermemeye çalışıyorum ama gündüz uykusu da çok kısa 45 dakikayı geçmiyor hepsi birbirini mi tetikliyor acaba
A
Arzu.G
30 Nisan 2026 00:40
Gündüz emzirmelerini azaltın aynı şekilde gece de her uyanmasinda meme vermeyin .anne sütüne güvendikleri için reddediyorlar ek gıdayı çoğu zamanda tok oluyorlar sütten dolayı . Atom tarifler deneyebilirsiniz yediği miktar degismese de aldığı kalori vitamin yükselmiş olur kilosuna iyi gelir .
A
Arzu.G
30 Nisan 2026 00:41
Sizin aylarda gündüz sadece uyku öncesi tek emzirmeye düşürdüm geceyi de sinirladim istahina inanilmaz iyi geldi .bir de dediğim atom tarifleri çok fayda etti bize .normalde o aylarda 200grami zor görürler 600le kapattığı ay olmuştu
E
Eda A.
30 Nisan 2026 00:47
Yaşıt 2 tane arkadaşı var dediğiniz gibi her yolu denedim açık havada parkta arkadaşlarıyla birlikte sırf yesin diye ekran bile denedim (yanlış olduğunu biliyorum) ama çok seçici kaşığı görünce kafasını çeviriyor blw de de sadece sevdiği şeyleri yiyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum gerçekten
E
Eda ..
30 Nisan 2026 00:52
Teşekkür ederim arzu hanım deneyeceğim umarım bizde faydasını görürüz. Uyku içinde gündüze sınır koyabilsem de geceye koyamıyorum bi türlü sürekli ağlıyor siz bu süreci nasıl yönettiniz?
E
Eda ..
30 Nisan 2026 00:54
Yanlis yaptigin bisy ykk her bebek istahli olmaz secici dir bunada sen bisey yapamazsin kendi acikanada kadar yedirmemeyi denedinmi hic zor oluyo anneye ama bence acikip kendi isteyeme kadar bekle
E
Eda A.
30 Nisan 2026 00:56
Doğru öyle tabi teşekkür ederim dönüşünüz için öyle de yaptım ama zar zor yerse işte
E
Eda ..
30 Nisan 2026 00:59
Sabit listeden gidin begendigi seylerden alistikca degistirirsiniz menuyu istah acildikca secicilik azalir
Yükleniyor...