14 Aylık Deniz.

323 görüntüleme
B

Buket ..

1 Temmuz 2026 22:59
Haziran başında hafta içi Büyükçekmece sahile gitmiştik denize sokmadım kumla ve suyla oynadı gölgede oturdu hep 2-3 gun sonra da ateşlendi deniz suyuyla oynayıp ağzına aldi diye mi yoksa üstü biraz ıslak kaldı diye mi bilemiyorum. Yüzme suyu takip sisteminde temiz gözüküyor. Yarın annemler çağırıyor ama kararsızım. Hem hava çok sıcak hem hasta olur mu tekrar diye. Gidince çok eğleniyor aslında ama ne yapsam bilemedim. Nelere dikkat etmem lazım? Gölgede otursa bile sıcak-güneş çarpması olur mu? Denize sokarsam da ne yapmam lazım tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Tay

Tay

1 Temmuz 2026 23:33
Benim bebeğim de soktum ben ilk hastalandı ilk olduğu için deniz suyu da tuzlu olduğu için burnu falan açtığı burun akıntısı falan birazcık ateş onada ateş demiyorum ben sonra alıştı ama şapka falan taktım sonra suda fazla bekletmedim ve üstünü ıslak bırakmadım
B

Buket ..

1 Temmuz 2026 23:37
Tay
Benim bebeğim de soktum ben ilk hastalandı ilk olduğu için deniz suyu da tuzlu olduğu için burnu falan açtığı burun akıntısı falan birazcık ateş onada ateş demiyorum ben sonra alıştı ama şapka falan taktım sonra suda fazla bekletmedim ve üstünü ıslak bırakmadım
Bizde sadece ateş olmuştu başka bir şey yoktu. denize sadece bezle mi soktunuz yoksa bir şey giydirdiniz mi
Tay

Tay

1 Temmuz 2026 23:40
Mayo bez var bide şort gıydırdım çünkü üstü ıslanıyor dıye gıydırmedim ama güneş çarpması da olabilir şapka kullanın ve su tüketmeyi unutmayın arada gölge
Hatice C. .

Hatice C. ..

2 Temmuz 2026 00:31
Bizde ilk girdigimizde hastalandık ama su mikropluymuş ondan oldu sonraki denize gidisimizde şapkaya gölgeliğe güneş kremine sık su içimine dikkat ettim şükür iyi geçmişti kum kısmında kumla oynayışta da sık sık saçını deniz suyuyla ıslak tuttum biraz uzun oldu ama faydalı olmuş olmayı umut ediyorum ♥️
E

Ece ..

2 Temmuz 2026 00:39
Ben bebeğimi 6 aylıkken denize soktum uzun kollu şortlu ve şapkalı mayolarla bebek simidiyle girdiği için yüzüne hiç su gelmedi böylece denizdende korkmadı çok keyif aldı ara sıra saçını ıslattım sadece
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir