14 Aylık Bebek Gündüz Kaç Saat Uyumalı ?

70 görüntüleme
Merve B.

Merve B.

17 Temmuz 2025 06:05
Gündüz uykusu iyi olmayan bebek gece uykusuna geçişte ve uykuyu sürdürmekte zorlanıyor. Benim bebeğim 2 uyku toplam 3 saat ile 3,5 saat arası uyuyor maksimum sizlerin bebekleri ne kadar uyuyor?
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

17 Temmuz 2025 06:10
Gündüz uykusu fazla gibi görünüyor. Gece uykusuna geçişi etkileyebiliyor bu durum. Benim oğlum 11 aylıkken gündüz tek uykuya geçmiştik. Gece uykuya dalması rahatlamış ve kesintisiz uyumaya başlamıştı
G

Gözde B.

17 Temmuz 2025 06:44
14 aylık gündüz toplamda 5 saati bulan 2 uykusu var gece uykusunu etkilemiyor. Her çocuk farklıdır ortam sıcaklığı çocuğun enerjisi değişiklik gösterir diye düşünüyorum
Merve B.

Merve B.

17 Temmuz 2025 10:53
Bana 3 saat az denildi çünkü sabah 6.30 da kalkıyor akşam 8.30 da uyumuş oluyor bu gün 4 saat uykuyu deneyeceğim
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

17 Temmuz 2025 10:56
Bebekten bebeğe göre değişiyor. Deneyerek çözümleyebilirsiniz. Benim bebeğim akşam 20:30da yatıp sabah 08:30a kadar uyuyor. Ondan tek uyku yetiyor olabilir bize. Sizinki erken kalkıyormuş. Tek uykuya geçemeyebilir henüz erken

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir