14. Ay Uyku , Çığlık , İştahsızlık
161 görüntüleme
İ
İrem ..
Premium Üye
25 Haziran 2026 20:30
Bebeğim 14 aylık doğduğundan beri gece uykuları çok iyi değildi ama şimdi memeye çok düşkün oldu ve gece en fazla 2 saat uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor ve emmeden sakinleşmiyor . Geceki uykusuzluk yetmezmiş gibi bir de her istediğini çığlık atarak yaptırmak istiyor bazen hiç bir şey istemese de çığlık atıyor . Azı dişleri çıkacak diş sancısı var farkındayım Tetagil diş kaşıyıcı vs kullanıyoruz . Ama ben bu uykusuzluk ve huysuzluktan tükenmeye başladım . İştahı da çok çok az 1 yaşına kadar ekmek vermedim ekmekle tanıştığı günden beri ekmek gördüyse başka bi şey yemiyor . Yumurtanın her türlüsünü denedim yemiyor . Pankek seviyor diye pankek yapıyorum ama son günler onu da istemiyor . Kahvaltıda peynir zeytin yumurta yiyen bebeklerden olmadı hiç . Peynire dokunup yere atıyor . Bu aylarda bebeği olan anneler sizin bebekleriniz de böyle mi ? Hem uyku sorunu hem huysuzluk hem seçici beslenme cidden yıprandım bir de işe gidiyorum ama az saat çalışıyorum geldiğimde de sürekli oyun oynuyorum .
H
Hülya A. ..
25 Haziran 2026 20:34
Huysuzluk ve gece sık uyanma bizde de mevcut bu aralar. Tek uykuya geçme isteği var gibi. İki uyku uyursa gece çok sık uyanıyor tek uyku yetmiyor . Sürekli bir ağlama bağırma kriz... Hiç bişeyle memnun olmuyor. İstah konusuna gelirsek benim bebeğim iştahlı bir bebek sorun yaşamıyoruz ama seçici beslenme başladı. Mesela sabah kahvaltida patates ve yumurta vardı sadece patates yemeyi tercih etti . Yumurtayı asla yediremedim. Bu da yeni basladi .
İ
İrem ..
Premium Üye
25 Haziran 2026 20:37
Huysuzluk ve gece sık uyanma bizde de mevcut bu aralar. Tek uykuya geçme isteği var gibi. İki uyku uyursa gece çok sık uyanıyor tek uyku yetmiyor . Sürekli bir ağlama bağırma kriz... Hiç bişeyle memnun olmuyor. İstah konusuna gelirsek benim bebeğim iştahlı bir bebek sorun yaşamıyoruz ama seçici beslenme başladı. Mesela sabah kahvaltida patates ve yumurta vardı sadece patates yemeyi tercih etti . Yumurtayı asla yediremedim. Bu da yeni basladi .
H
Hülya A. ..
25 Haziran 2026 20:44
Tek uykuya geçecek gibi değil çünkü sabah 6 7 arasında uyanıyor 10 buçuk 11 gibi uyuyor daha fazla dayanamıyor 🥲 sürekli mutsuz olması da üzüyor . Bu aylarda böyleysek 18. Ay atağında ne yapacağız bilmiyorum
O
Ozlem
25 Haziran 2026 21:29
Anlattığınız şeyleri birebir bizde yaşıyoruz doktorumuz azı ve köpekdişleri çok ağrılı olur bunları yaşamanız çok normal ağrı kesici vermekte fayda var demişti. Ama kızım onuda içmiyor maalesef
T
Tuğba B. ..
25 Haziran 2026 21:30
Bizimkide sürekli emmek istiyor hiç oyın oynamıyor sürekli paçamda. İştahsız da kansızlık b12 eksikti kullanmaya başladık . Ama sürekli kucak istemesi emmek istemesi beni çok bunalttı. Oyuncakların yüzüne bakmıyor ben oynatırsam 5 dk fln dikkatini çekiyor
İ
İrem ..
Premium Üye
25 Haziran 2026 22:00
Anlattığınız şeyleri birebir bizde yaşıyoruz doktorumuz azı ve köpekdişleri çok ağrılı olur bunları yaşamanız çok normal ağrı kesici vermekte fayda var demişti. Ama kızım onuda içmiyor maalesef
İ
İrem ..
Premium Üye
25 Haziran 2026 22:01
Bizimkide sürekli emmek istiyor hiç oyın oynamıyor sürekli paçamda. İştahsız da kansızlık b12 eksikti kullanmaya başladık . Ama sürekli kucak istemesi emmek istemesi beni çok bunalttı. Oyuncakların yüzüne bakmıyor ben oynatırsam 5 dk fln dikkatini çekiyor
O
Ozlem
25 Haziran 2026 22:10
Sürekli ağrı kesici de vermek istemiyorum geçici çözüm sonuçta 🥲
F
Fatma E. ..
26 Haziran 2026 00:01
Merhaba bizde aynı sorunları yaşıyoruz eskiden annemde ve ya kardeşlerimle oynardı bu aralar kimseyi istemiyor geldiklerinde onlara bırakınca ağlıyor sürekli emmek istiyor ilgi istiyor uyku sorunumuz bizim hep vardı zaten iştahı yok normalde güzel yiyen bir bebekti ama havalar diş sancıları etkiledi bence yine de çok zorlamadan gün boyu sürekli bir şeyler yapıp az da olsa yedirmeye çalışıyorum
Yükleniyor...