14 Ay Uyku

95 görüntüleme
B

Best

29 Mayıs 2026 11:32
Kızım 14 aylık. Hala geceleri 5 kez minimum uyanıyor. Desteksiz uyutamıyorum. Alışamadı yani asla kendi kendine uyumadı ya emerek ya ayakta sallanarak uyuyor. Yani nasıl alıştırabilirim bilmiyorum. Oldukçada yorucu. Tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ceren

Ceren

Premium Üye
29 Mayıs 2026 12:21
kızım 11 aylık aynı durumdayız hatta artık daha çok emmek istiyor gece de sizin gibi ayaktayız ben de ne yapacağımı bilmiyorum etrafımdakiler memeden kesince uyuyacak diyor sabırla o günleri bekliyorum
C

Ceyda Ü.

29 Mayıs 2026 13:15
Bebeğim 11 aylık neredeyse. Ayakta sallayarak uyutuyordum ama çok yoruldum artık. Bir akşam uykusu öncesi uykulu ama uyumadan yatağına yatırarak uykuya yatırdım. İlk gece 45 dk sürdü ağlamaktan ve çok sık uyandı ama pes etmedim. 3 gün sonra alıştı. Sonra kucakta pişpiş yapmak da zor gelince yatakta yanına uzamarak uyutmayı denedim. Yine zor oldu ama 3 gün sonra alıştı. Şimdi asla sallanmak istemiyor. Yani çok sabır istiyor ama bebekler çok kolay alışabiliyor. Kademeli deneyebilirsiniz. Belki direk geçiş zor gelebilir.
B

Best

29 Mayıs 2026 15:44
Ceyda Ünlü
Bebeğim 11 aylık neredeyse. Ayakta sallayarak uyutuyordum ama çok yoruldum artık. Bir akşam uykusu öncesi uykulu ama uyumadan yatağına yatırarak uykuya yatırdım. İlk gece 45 dk sürdü ağlamaktan ve çok sık uyandı ama pes etmedim. 3 gün sonra alıştı. Sonra kucakta pişpiş yapmak da zor gelince yatakta yanına uzamarak uyutmayı denedim. Yine zor oldu ama 3 gün sonra alıştı. Şimdi asla sallanmak istemiyor. Yani çok sabır istiyor ama bebekler çok kolay alışabiliyor. Kademeli deneyebilirsiniz. Belki direk geçiş zor gelebilir.
Şimdi desteksiz kendi kendine ve deliksiz uyuyor mu?
C

Ceyda Ü.

29 Mayıs 2026 16:13
Best
Şimdi desteksiz kendi kendine ve deliksiz uyuyor mu?
Desteksiz uyumuyor yani ben yanında hala destek veriyorum. Çok nadir uyanıyor, acıkınca vs gibi
B

Best

29 Mayıs 2026 20:26
Ceyda Ünlü
Desteksiz uyumuyor yani ben yanında hala destek veriyorum. Çok nadir uyanıyor, acıkınca vs gibi
Anladım. Darısı başımıza inşallah. 🙏🏼
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir