14 Ay Kelime Yok
144 görüntüleme
S
Sudenaz K.
30 Nisan 2026 13:39
Oğlum 14 aylık olmasına 4 gün var. Babıldama yoktu 11 aylıkken baba dedi 1 yaşına girdikten 1 hafta sonra hızlı bir şekilde yürümeye başlayınca baba kelimesi gitti 13. aya girdikten sonra geri geldi ama bazen hiç söylemediği zamanlar oluyor bazen iki üç kere söylüyor devamlı kullanmkyor başka kelimesi yok küçük heceleri de yok ma ma de de çevremde herkes konuşur konuşur akışına bırak diyor ama içim rahat etmiyor dil ve konuşma terapistine ne zaman başlamalıyım doktorum 15 ay sonrası bi uzmana görünmeniz gerek dedi bu durumu yaşayan başka annelerim yada bu konuda uzman olarak ne önerirsiniz? 14 aylık dil terapisi için çok mu erken
T
Tuğba B. ..
30 Nisan 2026 13:49
Benim oğlum mayısın 8inde 13 olacak baba,dede,gel diyor ama bilinçli değil sürekli konuşuyorum . Daha erken bence dil terapisti için
S
Sudenaz K.
30 Nisan 2026 14:13
Siz neler yapıyorsunuz?
O
O.T.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 16:13
Merhaba söylenenleri anlıyorsa bence sorun yoktur tabi en doğrusunu doktorlar bilir ama erkek bebekler kızlara göre bi tık geriden geliyor dil gelişimi . Sosyallik çok önemli benimde oğlım 14 aylık parka çıkarıyorum her gün orda çocukları görünce dili açılıyor resmen
Yükleniyor...