14 Ay Ek Gıda Reddi

162 görüntüleme
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

9 Haziran 2026 12:19
Merhabalar bebeğim 14 aylık oldu diş çıkarma döneminde ek gıdayı sürekli reddederdi dişler çıkınca aşırı yiyen bir bebek olmasada yerdi bu zaman kadar hiç mama kullanmadık sürekli anne sütü son 1 aydır hiçbir şekilde ek gıda kabul etmiyor sabahları azda olsa haşlanmış yumurta yerdi tarhana çorbasını severdi ağzına sürmüyor tukuyor kaşığı irtiriyor zorlamak istemiyorum ama psikolojik olarak kötü oldum yaşan varmı yemezmi tinemis diş düzelirmi sürekli memede karnininda eskisi gibi doğduğunu düşünmüyorum tek sütle tekrar nasıl yer hale gelir yada yaşayan varsa deneyimini paylaşabilirmi
S

Semra G.

9 Haziran 2026 12:45
Merhaba benimde 18 aylik bebeğim var bizde dış donemi de iştahsızlık yaşıyorduk genel iştahımız çok iyiydi yemede sorun yoktu ama bir ara pek bir istahsiz oldu yemek istemiyor agzinda bekletiyordu doktor kontrolunde demirimiz düşük çıktı bir süre daha demir ilacına devam ettik o şekilde düzene girdi tabi her çocuk farklı ama dış bazen bazı cocuklarda iştahla büyük etki yapiyor
m

mrss

9 Haziran 2026 12:46
13 aylık bebeğim benimde kafayı yicem sabah bir kaşık birşey yemedi sadece meyve seviyor hiç bir şey yediremiyorum en çok zorlandığım konu diyebilirim önerisi olan varsa bende bekliyorum
T

Tuğba B. ..

9 Haziran 2026 12:50
Bizde aynıyız kahvaltı ne yaparsam yaoayım yemiyor tarhana çorbasını severdi onuda tükürüyor sürekli emmeköistiyor memeden keseyim diyorum yeni 14aylık oldu kıyamıyorum da
K

Kübra A. ..

9 Haziran 2026 13:22
14 aylık hiç birşey yemiyor zar zor 2 kaşık çorba yediriyorum
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

9 Haziran 2026 14:09
Ayy valla aynıyız ya
A

Ayşe İ.

9 Haziran 2026 16:23
Gecen hafta bende aynıydım kızım 15 aylık agzına hıcbısey surmedi emmek istedi tabak gordugu anda aglama ya baslıyodu görünürde diş falan da yok zaten zor yiyen bir cocuktu hıc yememesi benı de yıprattı dısarda falan derken su 2 gundur biraz biraz yemeye basladı
C

Cennet A. T.

9 Haziran 2026 20:29
Semra Gül
Merhaba benimde 18 aylik bebeğim var bizde dış donemi de iştahsızlık yaşıyorduk genel iştahımız çok iyiydi yemede sorun yoktu ama bir ara pek bir istahsiz oldu yemek istemiyor agzinda bekletiyordu doktor kontrolunde demirimiz düşük çıktı bir süre daha demir ilacına devam ettik o şekilde düzene girdi tabi her çocuk farklı ama dış bazen bazı cocuklarda iştahla büyük etki yapiyor
Kaçıncı ayda tekrar götürdünüz
S

Semra G.

10 Haziran 2026 12:54
13. Ayda gittik biz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir