14 Ay

156 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Ağustos 2026 21:21
Bidaha yazmıştım paylaşmıştım ama gine baylaşıyorum 3 4 gündür ne den hep 6 da veya

06:30 uyanıyor anamıyorum ve ağlıyarak uyanıyor baya ve uykusı olduğuna o kadar eminim ki ama böyle kaç gündür
Bengül A.

Bengül A.

Premium Üye
22 Ağustos 2026 21:51
Diş çıkarma sürecinde olabilir, grce uykusuna gec yatıyor olabilir, gece uykusundan önce sakinleşmesine fırsat vermeden yatmış olabilir. 16 aylık oğlum zaman zaman gece uyku arası ağlıyor. Birde takip ettüm uykuya dalması 9 dan sonraya kayıyorsa genelde sabah 7 den önce uyanıyor 6.40 6.50 gibi. Genel durumunda sıkıntı yoksa muhtemeşen diştir. Sıkıtı olduğunu düşünüyorsanız doktora gösterin.
Ö

Öznur A.

22 Ağustos 2026 21:52
9 buçuk aylık bebegım var yalnız degılsın aynısını bende yaşıyorum bu süreç geçecek deyıp kendımı teselli edıyorum sadece
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Ağustos 2026 22:11
Bengül Aytekin
Diş çıkarma sürecinde olabilir, grce uykusuna gec yatıyor olabilir, gece uykusundan önce sakinleşmesine fırsat vermeden yatmış olabilir. 16 aylık oğlum zaman zaman gece uyku arası ağlıyor. Birde takip ettüm uykuya dalması 9 dan sonraya kayıyorsa genelde sabah 7 den önce uyanıyor 6.40 6.50 gibi. Genel durumunda sıkıntı yoksa muhtemeşen diştir. Sıkıtı olduğunu düşünüyorsanız doktora gösterin.
İnş diş dir alışkanlık haline geleçek diye çok korkuyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Ağustos 2026 22:12
Öznur Ataş
9 buçuk aylık bebegım var yalnız degılsın aynısını bende yaşıyorum bu süreç geçecek deyıp kendımı teselli edıyorum sadece
Her ayın bir zorluğu var ya gerçekten hayırlısı
Bengül A.

Bengül A.

Premium Üye
22 Ağustos 2026 22:14
🧸Ebru Keleş 🧸
İnş diş dir alışkanlık haline geleçek diye çok korkuyorum
Yok yok siz rutinlerinize sadık kalın. Belli bir zaman sonra normale dönüyor. Bwnimkide öğle uykusunu bozdu diş sürecinde arka arkaya çıkarınca sonra topaeladı yine. Siz akşam uykularına dikkat edin 
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Ağustos 2026 22:20
Bengül Aytekin
Yok yok siz rutinlerinize sadık kalın. Belli bir zaman sonra normale dönüyor. Bwnimkide öğle uykusunu bozdu diş sürecinde arka arkaya çıkarınca sonra topaeladı yine. Siz akşam uykularına dikkat edin 
Normade gece 12 veya 1 de uyuyordu tek uykuya vs düşürdüm 4 gün önce uyanmalar çok oluyor ama akşam 9 da uyumuş oluyor uyanıklık süresi 6 saat oluyor uzunmu acaba
Bengül A.

Bengül A.

Premium Üye
22 Ağustos 2026 22:40
🧸Ebru Keleş 🧸
Normade gece 12 veya 1 de uyuyordu tek uykuya vs düşürdüm 4 gün önce uyanmalar çok oluyor ama akşam 9 da uyumuş oluyor uyanıklık süresi 6 saat oluyor uzunmu acaba
Tek uykuya erken geçişsiniz muhtemelen ondandır. Ben hala 2 uyku yapıyorum kaldıramıyor tek uykuyu takip ettiğim bir uzman 24 aya ladar 1 ya da 2 uyku yapabilir diyordu. Bir deneyin tekrar 2 uykuyu 3.5 4 saat aralıklar olsun 2 uyku arası.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir