14 Ay 🥱😏

195 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Ağustos 2026 21:45
Ya kızlar şaka maka bir tarafa bu uyku ne zaman düzeliyor hani kafayı yedim tırlatma kaldı hesabı bir yardım ettsin artık
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Ağustos 2026 21:50
Kızım 22 ağustosta 14 ayını bitirecek hiç uyku sevmez doğduğundan beri alışıyor insan
G

Gülcan Ş.

20 Ağustos 2026 22:07
Bizde Eylül 9 da 15 aylık olacağız hala uyku geceleri zor geçiyor büyük kızım da 18 aylıkken gece beslenmesine geçince birde desteksiz uyku yapınca o sekılde düzelmişti ama bu küçük kızım da olay sanki onun ki gibi olmayacak dişler çıksa gece beslenmesi bitse bence uyurlar o da zaman alacak
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Ağustos 2026 22:08
Fatma Albina U
Kızım 22 ağustosta 14 ayını bitirecek hiç uyku sevmez doğduğundan beri alışıyor insan
Aralsrıda 2 gün var 24 de 14 diyeçek ama galiba ben hala alışamadım bu tepoya ya
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Ağustos 2026 22:51
Gülcan Şahan
Bizde Eylül 9 da 15 aylık olacağız hala uyku geceleri zor geçiyor büyük kızım da 18 aylıkken gece beslenmesine geçince birde desteksiz uyku yapınca o sekılde düzelmişti ama bu küçük kızım da olay sanki onun ki gibi olmayacak dişler çıksa gece beslenmesi bitse bence uyurlar o da zaman alacak
Gece beslemesi yapıyor zt mamayı köpüle bıraktık biz
G

Gülcan Ş.

20 Ağustos 2026 22:55
🧸Ebru Keleş 🧸
Gece beslemesi yapıyor zt mamayı köpüle bıraktık biz
Ne veriyorsunuz mama yerine
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Ağustos 2026 07:23
Gülcan Şahan
Ne veriyorsunuz mama yerine
2 defa normal süt veeiyorum gerisi ek gıda zt
G

Gülcan Ş.

21 Ağustos 2026 08:58
🧸Ebru Keleş 🧸
2 defa normal süt veeiyorum gerisi ek gıda zt
Normal süt verince kilo alımınız da gelişme oldu mu
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Ağustos 2026 09:20
Gülcan Şahan
Normal süt verince kilo alımınız da gelişme oldu mu
Mamaya göre oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir