13,5 Aylık Uyumuyor
108 görüntüleme
K
Kübra A.
18 Ağustos 2026 12:43
13,5 aylık bir bebeğim var. Bir hafta öncesine kadar uykuları gayet düzenliydi. Bir aydır tek uykuya geçmişti. Öğlen tek uyku yapıyordu en az iki saat uyuyordu. Uyuyacağı zaman mamasını içiyor, ben de yanına uzanıyorum pışpışla beş dakikada uyuyordu. Ama şimdi çok uykusu olmasına rağmen asla uyumuyor. Resmen 4. ay atağı yaşıyor gibiyiz. Uykuya geçmekte aşırı zorlanıyor ama gözünü kapattıktan sonra gayet güzel uyuyor normal düzeninde. Bu aylarda bunu yaşayan anneler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Umarım geçicidir :(

Tay
18 Ağustos 2026 13:39
Evet aynı şekilde benim oglumda da 2yaşında öğlen uykusunda sıkıntı yok hemen dalıyo sonra uyanıyor yemek falan üst degilştir sonra park istediği kadar oyun orda sınra eve gelip duş yemek biraz daha oyun sonra uyku gelmiyo nedense anlamadım gitti çocuğum nerdeyse beni uyutuyor o derece

Ebru K. ..
18 Ağustos 2026 14:14
1 aydır yaşıyorum pp girerseniz bende baylaştım odasını ayırıyoruz yavaş yavaş
K
Kübra A.
18 Ağustos 2026 14:16
Evet aynı şekilde benim oglumda da 2yaşında öğlen uykusunda sıkıntı yok hemen dalıyo sonra uyanıyor yemek falan üst degilştir sonra park istediği kadar oyun orda sınra eve gelip duş yemek biraz daha oyun sonra uyku gelmiyo nedense anlamadım gitti çocuğum nerdeyse beni uyutuyor o derece
K
Kübra A.
18 Ağustos 2026 14:17
1 aydır yaşıyorum pp girerseniz bende baylaştım odasını ayırıyoruz yavaş yavaş

Ebru K. ..
18 Ağustos 2026 14:21
Odasını 11 aylıkken ayırdık çabuk adapte oldu kendi odasında çok daha rahat uyuyor
K
Kübra A.
18 Ağustos 2026 14:25
Konuyla alakasız ama nasıl yaptınjz bir türlü bebeğim alıiada ben alışamıuprum onu odada tek bjrakmak içime sinmiyor annelik vijadanımı bilmiyorum ama banada fikir verirmisiniz

Ebru K. ..
18 Ağustos 2026 14:31
Ne yalan söyleyeyim bazen gizlice yanına gidip onunla uyuyorum yatağını baya büyük aldık☺️alışması benim için de zor oldu ama oğlum uyurken çok hareketli ve özgür kalmak isteyen bi çocuk. Babasının horlama sesinden uyuyamaz oldu😁 uyuyamayınca da sinirleniyordu. Gerçekten rahat edemiyordu. Öylelikle ayırdık. Odalarımız yan yana, kamerayı açıyorum tabletten yanıma koyuyorum, kapılarımız da açık duruyor, en ufak bir şeyde koşuyorum yanına hemen geleceğimi bildiği içinde sorun olmuyor. Haklısınız ama zor oluyor başta.
Yükleniyor...