13.5 Aylık İştahsızlık
81 görüntüleme
A
Ahsen A. ..
31 Mayıs 2026 15:10
Kızım 13.5 aylık yaklaşık bir buçuk aydır ağzına kaşık sürmüyor elinde gezerek yemek istiyor yaşında yürüdü yürüme hevesi dedik diş dedik aşı dedik yok yemiyor doğum kilosu 2680 güncel kilosu 8300 gram yaşında 8 kiloydu sadece emmek istiyor eline patates sağlıklı atıştırmadık makarna meyve bebek bisküvisi yaptığım pankek ve onun için yaptığım kekleri yiyor oda çok az ne kaşığı ağzına sürüyor nede mama sandalyesine oturmak istiyor eline verip gezince yiyor balık yağı kullanıyoruz çokda düzenli olmamakla birlikte eskiden eti balığı tavuğu çorbasını yulaflı kaşık mamalrımı yumrutayı yiyordu artık yemek yeme süresi stres yapıyorum geçici bir durum mu bilmiyorum neler yapabilirim

Ebru K. ..
31 Mayıs 2026 17:20
11 aylık şu 15 gündür aşırı istahsız ve kilo almıyor artık yemediği için hata zayıflıyor gibiöe geliyor şu 5 10 g0n devam ederse gine doktora gitmeyi düşünüyorum 9 aylıken de böyle olmuştu iştah açıcı şurup yazmışlardı
A
Ahsen A. ..
31 Mayıs 2026 17:30
11 aylık şu 15 gündür aşırı istahsız ve kilo almıyor artık yemediği için hata zayıflıyor gibiöe geliyor şu 5 10 g0n devam ederse gine doktora gitmeyi düşünüyorum 9 aylıken de böyle olmuştu iştah açıcı şurup yazmışlardı

Ebru K. ..
31 Mayıs 2026 17:44
Hangi şurubu yazmışlardı acaba bizde 8-9 ay civarı olmuştu ama doktorumuz o zaman önemli olan anne sütü şimdilik tatsın yeter demişti bi ilaç yazmadı ama artık 1 yaş sonrası ana öğün ek gıda olması gerekiyor yemiyor bende gitmeyi düşünüyorum haftaya
S
Selma Y.
4 Haziran 2026 22:10
Malesef evde olmadığım için ilaç adını unutum fakat baya işe yaramıştı
Yükleniyor...