13,5 Ay Çok Yoruluyorum

452 görüntüleme
A

Asude

19 Nisan 2026 21:53
Kızım ile bütün gün çok yoruluyorum. Kızımın normal bir çocuğa göre çok hareketli olduğunu düşünüyorum. 5 sn sabit durmuyor. Kucakta oturmaz, bebek arabasında huysuzlanır, araç bebek koltuğunda oturmaz. Ne arabada ne bebek arabasında uyur. Bütün gün etkinlik yapmak sürekli oyun oynamaya ve onunla ilgilenmeye çalışıyorum ama onun bu temposu beni çok yoruyor. Gerçekten herkes 1 dk bile boş kalmayacak şekilde çocuğu ile ilgileniyor mu? Gerçi bıraksam da durmuyor ki sürekli hareket halinde yapma dediğimi yapar hayır dediğimi anlamaz. Uykuya direnir. Ne yapacağımı bilmiyorum.  Tavsiye ve tecrübe almak isterim.
S

Sümeyra

19 Nisan 2026 21:56
Bende şurada bekleyeyim 13 ay aynı durum
T

Tuğba E.

19 Nisan 2026 22:20
Benim bebeğim de 12 aylık ama aynı durumdayım
A

Asude

19 Nisan 2026 23:07
En azından yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geldi. Hep kendimi suçluyorum, bir şeyi yanlış mı yapıyorum. Sokakta başka insanlara bakıyorum sakin sakin bebek arabasında duranlar mı dersiniz, rahatça seyahat edenler mi valla hepsine maşallah ne diyeyim..
M

Melike g.

20 Nisan 2026 01:02
Aynı durumdayız inanın ki arabada oto koltuğun da çığlık çığlığa özellikle asla durmaz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir