13 Bucuk Aylık Çığlık Atma Bagırma

399 görüntüleme
B

Buse K.

1 Mayıs 2026 15:04
Bebegim hep aglak hep çığlık atıp bagırıyor artık cok fazlasıyla tükendim babası da bende ilgilenip oyun oynuyoruz diğer tüm gelişim basamaklarında önde bunlarda sıkıntı yok uykusu kan degerleri yemek yemesi falan bunlarda sıkıntı yok ama artık o kadar bagırıyorki ve sürekli uyanık oldugu her dakika desem abartmış olmam artık iletişim dahi kurmak istemiyorum kimseyle her gün baş agrısıyla uğraşıyorum televizyon ya da telefon hiç vermedik ondan da agresif olamaz ne yapacagımızı sasırdık düzenli dısarıda cıkarıyoruz hava kosulları izin verdikçe önerisi olan var mı?
B

Buse K.

1 Mayıs 2026 15:10
üsttt
E

Evren

1 Mayıs 2026 20:21
Benim beneğimde 13 aylık olmak üzere aynı sekilde sürekli bagırıyor.İlgisini dağıtmaya çalışıyoruz.Sanki biraz işe yarıyor gibi .istediğini mi yaptırmaya calısıyolar bu şekilde anlamadım
B

Buse K.

1 Mayıs 2026 21:05
Evren
Benim beneğimde 13 aylık olmak üzere aynı sekilde sürekli bagırıyor.İlgisini dağıtmaya çalışıyoruz.Sanki biraz işe yarıyor gibi .istediğini mi yaptırmaya calısıyolar bu şekilde anlamadım
ne zaman geçer acaba birde bebeginiz konusmaya basladı mı acaba
E

Evren

1 Mayıs 2026 21:08
Bebeğim baba, ver ,dede , bu ,diyor ama dedeyi bilinçli demiyo sanırım sizinki konusuyor mu
B

Buse K.

1 Mayıs 2026 22:19
Evren
Bebeğim baba, ver ,dede , bu ,diyor ama dedeyi bilinçli demiyo sanırım sizinki konusuyor mu
tam değil babaya baba diyor ve hayvan sesleri cıkartıyo fotograflarını gösterdiğimde onlar da sayılıyomus sanırım
E

Evren

1 Mayıs 2026 22:21
Benim oglum biraz cift dilli büyüyor yabancı dişe cpk maruz kalıyor nasıl iletleriz bilemiyorum .Hayvanları tanıyor demek ki bu da güzel saglıklı bir gelisim
B

Buse K.

1 Mayıs 2026 22:48
Evren
Benim oglum biraz cift dilli büyüyor yabancı dişe cpk maruz kalıyor nasıl iletleriz bilemiyorum .Hayvanları tanıyor demek ki bu da güzel saglıklı bir gelisim
çok iyi umarım ikisinde de akıcı olur ileride 🤲🏻
E

Evren

1 Mayıs 2026 22:51
İnşallah saglıkla büyüsünler .🍀
G

Glz S.

4 Mayıs 2026 22:32
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum malesef bizdede durunlar böyle … ben de çözüm bulabilmiş değilim bagırmadan max 10dk durabiliyor ( üst dişleri çıkıyor belki ondandır yani inş ) ama sık kucağıma aldıgımda bagırması azalıyor sanki biraz daha
B

Buse K.

7 Mayıs 2026 23:50
Glz Slck
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum malesef bizdede durunlar böyle … ben de çözüm bulabilmiş değilim bagırmadan max 10dk durabiliyor ( üst dişleri çıkıyor belki ondandır yani inş ) ama sık kucağıma aldıgımda bagırması azalıyor sanki biraz daha
ne zaman geçecek acaba helak olduk resmen 🥹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir