13 Aylık Yürümüyor

237 görüntüleme
E

Elif N. ..

21 Temmuz 2026 15:49
Kızım 13 aylık yürümüyor yürümek için çabası var fakat ellerini bırakınca ağlıyor düşecekmiş gibi hissediyor sanırım oda oturuyor artık yormaya başladı bu durumu nasıl aşabiliriz
B

Büşra T.

21 Temmuz 2026 16:04
Benim bebeğimde 14 aylık hala yürümüyor 18 aya kadar yürümesi gerekiyor yurumezse doktor kontrolü gerekiyor
B

Beyza

21 Temmuz 2026 16:25
Benim bebeğim 15 aylık yürümeye başladı kaydıraktanda tırmanmasına müsade edin kasları güçleniyor benim bebeğimde cesaret edemiyordu 10 aylık tutunup kalkmaya başlıyordu ama bi türlü yürümedi taki kaydırakta kendi tırmanmaya başladı 3 4 gün sonra kendi kalkıp yürümeye başladı
T

Tuğba B. ..

21 Temmuz 2026 17:10
15 aylkk yeni olduk sıralama var her yerden tutup kalkıyor ama bizdede yürüme yok daha .18 aya kadar zamanı var sıkmayın canınızı
H

Hülya A. ..

21 Temmuz 2026 17:12
Biz de 15 aylık olduk hala yürüme yok. Bekliyoruz bakalım. Her şeyi yapıyor tırmanıyor ayakta desteksiz dururken zıplıyor bile ama hala bağımsız adım atmıyor
I

Irem G.

21 Temmuz 2026 17:41
yürümeye korktuklarında ya da düşecekmiş gibi olduklarında ellerine yumurta verin diyorlardı. bi videoda da görmüştüm sanırım. burada amaç bebişin yumurtaya odaklanması. ona odaklandığı için korkusu da o an aklına gelmeyecek. isterseniz bir araştırın siz de.
T

Tuğba B. ..

21 Temmuz 2026 17:54
Irem G
yürümeye korktuklarında ya da düşecekmiş gibi olduklarında ellerine yumurta verin diyorlardı. bi videoda da görmüştüm sanırım. burada amaç bebişin yumurtaya odaklanması. ona odaklandığı için korkusu da o an aklına gelmeyecek. isterseniz bir araştırın siz de.
Top daha mantıklı değilmi . Yumurtayı kırabilir:)
F

Fatma E. ..

21 Temmuz 2026 18:01
Benim bebeğimde 14 buçuk aylıkken yürüdü yürüme arkadaşı kullandık birlikte adımladık öyle öğrendi her bebeğin gelişimi farklı tabi zamanı gelince hazır olunca yürüyorlar
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Temmuz 2026 20:57
Bizimkide 13 aylık yürümüyor bazen biz anneler babalar sabırsız olabiliyoruz siz değil bebeğiniz karar verecek bu duruma sabırlı olun lütfen
Damla B.

Damla B.

21 Temmuz 2026 21:04
14 aylık kızım yürümüyor. Ellerinden tutunca birkaç adım atıp hemen oturuyor ama gel gelelim bugün evimizin merdivenlerini tek başına çıkmaya karar verdi :D yarım saat merdiven çıktık sadece ama yürüyor mu? Hayır 藍

18. Aya kadar yürümeyebilir sabırlı olun sürekli yanında ona güven verin. Elbet yürüyecekler 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir