13 Aylık Yürümüyor
237 görüntüleme
E
Elif N. ..
21 Temmuz 2026 15:49
Kızım 13 aylık yürümüyor yürümek için çabası var fakat ellerini bırakınca ağlıyor düşecekmiş gibi hissediyor sanırım oda oturuyor artık yormaya başladı bu durumu nasıl aşabiliriz
B
Büşra T.
21 Temmuz 2026 16:04
Benim bebeğimde 14 aylık hala yürümüyor 18 aya kadar yürümesi gerekiyor yurumezse doktor kontrolü gerekiyor
B
Beyza
21 Temmuz 2026 16:25
Benim bebeğim 15 aylık yürümeye başladı kaydıraktanda tırmanmasına müsade edin kasları güçleniyor benim bebeğimde cesaret edemiyordu 10 aylık tutunup kalkmaya başlıyordu ama bi türlü yürümedi taki kaydırakta kendi tırmanmaya başladı 3 4 gün sonra kendi kalkıp yürümeye başladı
T
Tuğba B. ..
21 Temmuz 2026 17:10
15 aylkk yeni olduk sıralama var her yerden tutup kalkıyor ama bizdede yürüme yok daha .18 aya kadar zamanı var sıkmayın canınızı
H
Hülya A. ..
21 Temmuz 2026 17:12
Biz de 15 aylık olduk hala yürüme yok. Bekliyoruz bakalım. Her şeyi yapıyor tırmanıyor ayakta desteksiz dururken zıplıyor bile ama hala bağımsız adım atmıyor
I
Irem G.
21 Temmuz 2026 17:41
yürümeye korktuklarında ya da düşecekmiş gibi olduklarında ellerine yumurta verin diyorlardı. bi videoda da görmüştüm sanırım. burada amaç bebişin yumurtaya odaklanması. ona odaklandığı için korkusu da o an aklına gelmeyecek. isterseniz bir araştırın siz de.
T
Tuğba B. ..
21 Temmuz 2026 17:54
yürümeye korktuklarında ya da düşecekmiş gibi olduklarında ellerine yumurta verin diyorlardı. bi videoda da görmüştüm sanırım. burada amaç bebişin yumurtaya odaklanması. ona odaklandığı için korkusu da o an aklına gelmeyecek. isterseniz bir araştırın siz de.
F
Fatma E. ..
21 Temmuz 2026 18:01
Benim bebeğimde 14 buçuk aylıkken yürüdü yürüme arkadaşı kullandık birlikte adımladık öyle öğrendi her bebeğin gelişimi farklı tabi zamanı gelince hazır olunca yürüyorlar

Fatma A. U.
21 Temmuz 2026 20:57
Bizimkide 13 aylık yürümüyor bazen biz anneler babalar sabırsız olabiliyoruz siz değil bebeğiniz karar verecek bu duruma sabırlı olun lütfen

Damla B.
21 Temmuz 2026 21:04
14 aylık kızım yürümüyor. Ellerinden tutunca birkaç adım atıp hemen oturuyor ama gel gelelim bugün evimizin merdivenlerini tek başına çıkmaya karar verdi :D yarım saat merdiven çıktık sadece ama yürüyor mu? Hayır 藍
18. Aya kadar yürümeyebilir sabırlı olun sürekli yanında ona güven verin. Elbet yürüyecekler
18. Aya kadar yürümeyebilir sabırlı olun sürekli yanında ona güven verin. Elbet yürüyecekler
Yükleniyor...