13 Aylık, Yemek Yememe Problemi
233 görüntüleme

Büşra D. K.
18 Mayıs 2026 20:45
Merhaba, kızım 13 aylık ek gıdaya geçiş sürecimizden bu yana yapmadığım tarif denemediğim birşey kalmadı. Kızım sabahları kuymak yiyor bazen kaşar ile bazen tuzsuz tulum bazende yumurt kırarak yapıyorum ara ara meyve olarak başlıyorum güne sonrasında çorba yiyor akşam yoğurtlu meyve irmikli vs sürekli bunları yiyor ben başka hiçbirşey yediremiyorum 90 üzeri tarifler denedim 1 gün hiç bişi teklif etmedim aynı yemek dışında ama işe yaramıyor itinayle kafasını çeviriyor ya da gözlerini kapatıyor elleriyle 12 kg 78 cm
D
Dilek S. ..
18 Mayıs 2026 21:32
Merhaba benim kızımda 13 aylık ayni durumu 2 3 aydır bizde yaşıyoruz yedigi seyleri yememeye basladi aksam yemeklerimiz kendi eliyle yiyebilecegi bisey olursa keyfi isterse yiyor yoksa çorba pilav hiç bisey yemiyor :( 9100 kilo 79 cm
T
Tuğba B. ..
18 Mayıs 2026 21:35
13 aylık bizde aynıyız tarhana çorbası,irmikli muz tek severek yediği. Bende onları zenginleştirmeye çalılıyorum

Büşra D. K.
18 Mayıs 2026 21:41
13 aylık bizde aynıyız tarhana çorbası,irmikli muz tek severek yediği. Bende onları zenginleştirmeye çalılıyorum
T
Tuğba B. ..
18 Mayıs 2026 21:48
Tarhana ve yoğurt çorbası dışında birşey içmiyor içlerine et suyu tavuk suyu bazen kuskus bazen şehriyeyle zenginleştiriyorum meyvede irmik yoğurt ya da pirinç unu yoğurt sabit meyveler farklı puding gibi yediriyorum gece de mama takviyesi bu kadar sabahları önüne ne koyarsam koyayım ekmek dışında birşey kemirmiyor pankekler yumuşak buluy yumurtalar hak getire kuymak yiyor işte yanına ek tahin pekmez yediyorum açmıyo ağzını bilmiyorum normalmi düzelirmi böyle devam edersem dahamı kötü etmezsem daha mı kötü yardım plssss

Sibel Y.
18 Mayıs 2026 21:50
Demir değerü düşük olan bebekler iştahsız oluyor bazen bebeklerde ara ara dönemlerde de keyfi yemek seçme olabiliyor o geçici bir süreç bizde yaşadık sürekli iştahsız ve sabit kalan kilo demir değerine bakılması gerektiğini işaret eder

Büşra D. K.
18 Mayıs 2026 23:36
Demir değerü düşük olan bebekler iştahsız oluyor bazen bebeklerde ara ara dönemlerde de keyfi yemek seçme olabiliyor o geçici bir süreç bizde yaşadık sürekli iştahsız ve sabit kalan kilo demir değerine bakılması gerektiğini işaret eder

Büşra D. K.
18 Mayıs 2026 23:37
Hiç yememesinden iyidir kilosu iyi bebeğinizin kan değerlerine baktırdınız mı biz b12 ve kan ilacı içiuoruz çok düşüktü ondanda olabilir birde sabahları ravlanın mor meyveli karışımını içiriyorum. Kefire chia tohumu atıp bekletiyorum sonra içine yaban mersini smotthe yapıyorum
B
Büşra N.
Premium Üye
21 Mayıs 2026 12:05
Benim oğlan 20 aylık 9 buçuk kilo aynı şeyler var kan değerleri falan iyi ama yok yemiyor 😔
Yükleniyor...