13 Aylık Uyku Problemlerı ve Aşırı Huzursuzluk

47 görüntüleme
R

Ruveyde Ş.

16 Haziran 2025 08:57
İkiz bebeklerım dogdukları zaman 10 gun kuvez donemınden sonra eve geldıgımız ılk gunden bugune aşırı huzursuzlar çok aglak bebekler 5 dk aglak olmadan huzursuz olmadan durmuyorlar diş için rahatkatıcı seyler yapıyorum uyku rutınımı hıc bozmadım masajlar duşlar doktorlar nafıle huyları böyle dıyolar ne yapacagımı şaştık kaldım iki bebekle nolur çözum önerisi
G

Gizem E.

16 Haziran 2025 14:00
Benım oğlumda prematüre takipli olmadıgım bir çocuk doktoru çok stresli bir bebek demişti sonra prematüre ve küvöz sürecini duyunca şimdi anladım neden öyle oldugunu dedi içim cız etmişti bebekler anlamasada hisseder miş ve o dönemdeki yasadıkları karakterine yansırmış benım oğlumda huzursuz bir bebek çok ağlak çok hareketli el parmak hareketiyle istediklerini göstermeyi öğretin konusamıyor ama aklı eriyor bu yuzden de çok ağlıyor kendini anlatabildikçe azalıyor ağlama birde tok oldugunu emin olun mesela ben bir yemek teklif ediyorum istemiyor ve huysuzluga devam ediyor baska seçenek sunuyorum onu yiyor ve huysuzlugu bitiyor yani sunduğunuz yemeği yemediği tok oldugu anlamına gelmiyormuş karnı doyunca okadar huysuz olmuyor ağirlaşıyor birde günde kaç uyku yapiyorlar?
R

Ruveyde Ş.

16 Haziran 2025 14:34
Evet yaşadıkları zor gunler elbette etkılıdır yemek faktoru istedıklerımde cok guzel yiyorlar ıstemezlerse hiç biraey yedıremem uyku bızım en buyuk problemımız uykuyu sevem bebekler olmadılar hıc bır zaman . Güne çok erken baslıyorlar 5 de ayaktayız aksam 8 de uyuyorlar ama kesıntısız degıl kırk kez kalkıyolar ve gun ıcınde ıkı uykumuz var bıri sabah biri oglen ikisinde de 40/50 dk max uyuyolar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir