13 Aylık Lütfen Cevap Verin

391 görüntüleme
M

Merve ..

12 Ağustos 2026 11:40
13 aylık kızım bazen saçlarını çekip başına vuruyor bu neden oluyor korkuyorum henüz anlamlı kelimesi neredeyse yok
Y

Yurdagül B. ..

12 Ağustos 2026 12:28
Diş ağrısından olabilir benimki de öyle yapıyordu dişleri çıkınca geçti
N

Nur ..

12 Ağustos 2026 13:10
Bebeklerin kendilerini rahatlama biçimleri çok farklı benimki de 1 yaşına basmak üzere arada kafa sallayıp saçını çekiyo
B

Burcu B. Ö.

16 Ağustos 2026 10:24
Merve hanım benim bebeğim de 13 aylık hiç kelimesi yok doktora götürdünüz mü
B

Burçin~

17 Ağustos 2026 21:08
Benim kızımda 11 aylık sıkıldığında saçlarını çekip başına vuruyor yapma dediğim de oyuna çevirip daha çok vurmaya başlıyor. İlgisini başka yöne çevirmeyi deneyin
D

Deniz B. A.

18 Ağustos 2026 00:33
Benim oğlum da 15 aylık, hala o hareketleri yapıyor önde 8 ve 2 tane de azı dişi çıktı diş çıkarmaya da devam ediyor. Özellikle ağrısının olduğu ya da huzursuz olduğu günlerde saçlarını çekiyor, kafasına hafifçe vuruyor.
M

Merve ..

19 Ağustos 2026 20:12
Nasıl yanıtlayacağımı bilmiyorum burcu hanım etiket yapamadım ama kelüme olarak nadiren baba diyor birde emmek istediğinde meme ve al ver diyor sadece ama öyle konuşmak sayılır mı bilmiyorum doktor kendisi sormuştubir yaş kontrolünde kelime yok demiştim oda ekranı kesin dedi ama illaki bakıyor açık gördüğünde zaten gündüz tv hiç
Açılmıyormeredeyse kendimi suçlayıp duruyprum
M

Merve ..

19 Ağustos 2026 20:13
Benim kızımda 13 aylıksadece ön alttakidişi var ama damakları şiş emerken de şekilden şekile giriyor üzerime çıkıyor Buda dişten demekki ilk çocuğum tecrübem yok
B

Burcu B. Ö.

19 Ağustos 2026 20:15
Merve
Nasıl yanıtlayacağımı bilmiyorum burcu hanım etiket yapamadım ama kelüme olarak nadiren baba diyor birde emmek istediğinde meme ve al ver diyor sadece ama öyle konuşmak sayılır mı bilmiyorum doktor kendisi sormuştubir yaş kontrolünde kelime yok demiştim oda ekranı kesin dedi ama illaki bakıyor açık gördüğünde zaten gündüz tv hiç
Açılmıyormeredeyse kendimi suçlayıp duruyprum
Bende hiç ekran vermiyorum gündüzleri eşim nöbetle çalışıyor nöbetten gelince tv açıyor ısrarla açma diyorum yine açıyor e çoçuk o zamanda bakıyor açıkçası bizimki de adne adne falah diyor anne demeye çalışıyo diye düşünüyorum gel gel diyordu bıraktı onu baba diyordu bıraktı kedi görürse pisi pisi diyor telefonu alıp alo diyor iki gündür acıkınca mama demeye başladı ben terapistle konuştum 15 aylık olana kadar bekleyin dedi o zamandan sonra sorun oluyomuş ama sizin tabi meme ya da al ver demesi kelime sayılıyor tabi ki kedi görünce pisi demesi bile kelime sayılıyormuş terapiste sormuştum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir