13 Aylık Kafa Çevresi Küçük Olması

56 görüntüleme
K

Kübra K.

1 Nisan 2026 21:03
Kızımın boyu 81, kilosu 10.9 baş çevresi 44.5 cm, doktor kafası büyümemiş, küçük takip etmeliyiz dedi. Korktum açıkçası. Bu durumu yaşayanlar var mı aranızda
A

Arzu.G

1 Nisan 2026 21:29
19 aylık oğlumun da küçük [kafası.bingildak](kafası.bingildak) [7.ayda](7.ayda) kapanmıştı nöroloji baş çevresi ve gelişim takibi yaptı birkaç ay .genetiktir muhtemelen sizinki de
K

Kübra K.

1 Nisan 2026 21:35
Arzu.G
19 aylık oğlumun da küçük [kafası.bingildak](kafası.bingildak) [7.ayda](7.ayda) kapanmıştı nöroloji baş çevresi ve gelişim takibi yaptı birkaç ay .genetiktir muhtemelen sizinki de
Benim kafam da küçük sayılır aslında da işte insanın içi rahat etmiyo bi türlü. Bizim de bıngıldak erken kapanmıştı
A

Arzu.G

1 Nisan 2026 21:37
Kübra Karaçam
Benim kafam da küçük sayılır aslında da işte insanın içi rahat etmiyo bi türlü. Bizim de bıngıldak erken kapanmıştı
Gelişimi yerindeyse endişelenmeyin milim milim büyüyor bu aylarda zaten baş çevresi .evde kendiniz ölçün bir süre takip edin içiniz rahat etmezse gösterirsiniz tekrar .nöroloji bir sorun görmeyince Anne babanin baş çevresine bakıyor genetiktir diyor
K

Kübra K.

1 Nisan 2026 22:04
Arzu.G
Gelişimi yerindeyse endişelenmeyin milim milim büyüyor bu aylarda zaten baş çevresi .evde kendiniz ölçün bir süre takip edin içiniz rahat etmezse gösterirsiniz tekrar .nöroloji bir sorun görmeyince Anne babanin baş çevresine bakıyor genetiktir diyor
Yaa çok teşekkür ederim, aylık takibe devam edicem bir iki ay 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir