13 Aylık Hic Birsey Öğretemiyorum

434 görüntüleme
K

Kübra U.

19 Nisan 2026 23:06
Merhaba hocam , kızım 13 aylık tek bir kelimesi bile yok 7-8 aylıkken baba anne meme tarzı şeyler söylüyordu ama artık hiç birsey soylemiyor sadece aaa diye bağırıyor ga gu falan diyor anlamlı kelime sıfır konuşmaya çalıştığımda beni dinlemiyor baska şeylerle ilgileniyor birde oyuncaklarla ilk baslarda arabaların tekerleklerini döndürüyordu sürekli şimdi amacına uygun oynamaya başladı göz teması ismine tepki gel deyince geliyor hepsi var birde çok agresifleşti ve uyku problemi çekiyoruz yatırdıktan yarım saat sonra uyanıyor ve beni tanimiyormuş gibi kucağımdan atlıyor ağlıyor bagiriyor çığlık çığlığa meme bile istemiyor ve gündelik hayatta su içermeye dahi çok zorlanıyorum asla su içmiyor bundan öncesi hastanede yatmistik ve ne yazık ki damar yolu bulacağız diye her yeri delik deşik olmuştu bunun bir etkisi varımdır travma olmus olabilirmi
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 23:09
Hastaneden yeni mi çıktınız. Bizde hastanede kaldık çıktıktan sonra 1 hafta aynı bu gece bağırma ağlama agresiflesme yasadik ama sonra geçmişti
K

Kübra U.

19 Nisan 2026 23:09
1 ay oluyor
S

Seyhan B. ..

19 Nisan 2026 23:21
Sabırlı olun inşallah geçer en kısa zamanda..benim kızımda bir gece yattı hastanede aynı sizin gibi damar yolunu bulamadılar hertatfini delik deşik ettiler ...şuan bizdede beslenme reddi yasiyoruz
K

Kübra U.

20 Nisan 2026 00:00
Seyhan Baygümüş
Sabırlı olun inşallah geçer en kısa zamanda..benim kızımda bir gece yattı hastanede aynı sizin gibi damar yolunu bulamadılar hertatfini delik deşik ettiler ...şuan bizdede beslenme reddi yasiyoruz
Sabırlı olmaya çalışıyorum ama su bile içmemesi endiselendiriyor beni
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir