13 Aylık Gece Maması

41 görüntüleme
G

Gs1

16 Temmuz 2026 22:06
Bebeğim aksam 20.30 gibi mama içiyor 21.00 da uyuyor ama gece mama veriyorum. Yani ağlayarak istemiyor fakat gece boyunca uykuları aşırı kötü sürekli uyanıyor ve hareket halinde. Gece 04.00-05.00 gibi mama verince biraz daha rahat uyuyor. Simdi de 2 gündür dişinde siyah lekeler oluşmaya başladı muhtemelen mamadan dolayı ? Gece mamasını 13 aylıkken kestiniz mi siz napıyorsunuz
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 22:19
Ben 10 aylıkken kesmiştim her gece 3te uyandırıp veriyodum sonra baktım vermeyince uyanmıyo ama sonra uyanmaya basladı kucuk kucuk su verdim sonra alıstı 1 ay sonra uyanmamaya basladı
G

Gs1

16 Temmuz 2026 22:19
Suyu da geçen haftalarda teklif ettim fakat onu da içmeyi reddetiyor. Ya alışkanlık yaptı sanırım bu uyanıp mama içme işi
G

Gülcan Ş.

16 Temmuz 2026 22:32
Benim kızımda 13 aylık mesela 20.00 a kadar karnını doyurdum 21.10 da uyudu az önce uyandı 80 ml mama yaptım içti sürekli uyanıyor yaa ve 30 ml de olsa içiyor dişten dolayı uyanıyor diyeceğim ama mamayı içiyor
G

Gs1

16 Temmuz 2026 22:35
Gülcan Şahan
Benim kızımda 13 aylık mesela 20.00 a kadar karnını doyurdum 21.10 da uyudu az önce uyandı 80 ml mama yaptım içti sürekli uyanıyor yaa ve 30 ml de olsa içiyor dişten dolayı uyanıyor diyeceğim ama mamayı içiyor
Bi dönem bizde böyleydik mama içiyordu yarım saat sonra tekrar yaptığım mamayı içiyordu. Aslında açlık değil alışkanlıkmış birden yapmayı bıraktım uyanınca uyutmaya çalıştım mamasız. Onu çok şükür bıraktı. Sizin de böyle oluyor sanırım. Şimdi bizim de gece alışkanlığı çıktı
G

Gülcan Ş.

16 Temmuz 2026 22:38
bende bıraktıracağım yaa aşşırı çok uyanıyor zaten sabahın nurunda asker gibi dikiliyoruz ayaga
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir