13 Aylık Gece Beslenmesi Anneler Lütfen Yardım !
238 görüntüleme
H
Hilal ..
31 Temmuz 2026 12:04
Merhaba bebeğim 13 aylık anne sütü almıyor biberon devam sütü ve ek gıda ile besleniyor gece beslenmesinin kesilmesi gerektiğini biliyorum ama kendi annemde emsin çocuk öyle şey mi olur diyor kararsız kalıyorum bşr de nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum biberonu gece 2 kere falan ister bazen az emer bazen de bitirir lütfen yardım edin nasıl keseceğim kesmeli miyim

Fatma A. U.
31 Temmuz 2026 12:31
Benim kızımda 13 ayını bitirdi gece beslenmesi ve ek gıda ile devam ediyoruz süt alejimiz hala devam ediyor ben vermeye devam edecem yatırmadan önce emiyor gece 1 gibi tekrar emiyor ne sorun teşkil edebilir ki emsin boşverin
H
Hilal ..
31 Temmuz 2026 12:32
Benim kızımda 13 ayını bitirdi gece beslenmesi ve ek gıda ile devam ediyoruz süt alejimiz hala devam ediyor ben vermeye devam edecem yatırmadan önce emiyor gece 1 gibi tekrar emiyor ne sorun teşkil edebilir ki emsin boşverin

Fatma A. U.
31 Temmuz 2026 12:34
Ben kendi doktorumuza sordum hiçbir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi eğer istemezse kendi bırakırmış ki kızımda öyle olmuştu bizimle yatıyordu havalar sıcak olunca yatmadı direk beşiğinde yatmaya başladı bence bebeklerinde bir zamanı var
B
Burcu E.
31 Temmuz 2026 13:45
Bende kendı doktoruma sordum 2 yasına kadar ıcırebılırsın dedı bızımkı sadece devam sütu ve ek gıda alıyo 15 aylık olmasına rağmen bence de bı sorun olmaz dıye düşünüyorum

Ayfer Y.
31 Temmuz 2026 13:56
İnternet üzerinde dayatılan şeylere bakmayın sizin için nasıl uygunsa ona göre karar verin. Ben de aynı şeyi düşünüyorum 12.5 aylık gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum saat başı uyanan bir bebek değil benim bebeğim ama bıraktırmak istiyorum. fakat sonra şöyle düşünüyorum çocuğum zaten bir ya da iki kez uyanıyor bu benim için şu an sorun teşkil etmiyor neden bıraktırayım ki diyorum. Yani sizin için mantıklı olan hangisiyse ona göre davranın başka insanların kural kaideleri size iyi gelmeyebilir.
H
Hilal ..
31 Temmuz 2026 14:12
İnternet üzerinde dayatılan şeylere bakmayın sizin için nasıl uygunsa ona göre karar verin. Ben de aynı şeyi düşünüyorum 12.5 aylık gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum saat başı uyanan bir bebek değil benim bebeğim ama bıraktırmak istiyorum. fakat sonra şöyle düşünüyorum çocuğum zaten bir ya da iki kez uyanıyor bu benim için şu an sorun teşkil etmiyor neden bıraktırayım ki diyorum. Yani sizin için mantıklı olan hangisiyse ona göre davranın başka insanların kural kaideleri size iyi gelmeyebilir.
H
Hilal ..
Bende kendı doktoruma sordum 2 yasına kadar ıcırebılırsın dedı bızımkı sadece devam sütu ve ek gıda alıyo 15 aylık olmasına rağmen bence de bı sorun olmaz dıye düşünüyorum
H
Hilal ..
Ben kendi doktorumuza sordum hiçbir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi eğer istemezse kendi bırakırmış ki kızımda öyle olmuştu bizimle yatıyordu havalar sıcak olunca yatmadı direk beşiğinde yatmaya başladı bence bebeklerinde bir zamanı var
B
Burcu E.
31 Temmuz 2026 14:18
Burcu hanımcım çok teşekkür ederim değerli görüşünüz için
H
Hilal ..
31 Temmuz 2026 14:20
Rıca ederım internette yazılana cidden kulak asmayın eğer sıze zor olmuyo ise bebegınızde de herhangi bi sorun yok ise devam edın ve gerçekten de bı süre sonra kendılerı yavaş yavaş bırakıyolar

Azer ..
31 Temmuz 2026 14:27
Merhaba,bebeğim 13 aylık bızde gece beslenmesıne devam [ediyoruz.Benım](ediyoruz.Benım) için sorun olmuyor yeterkı o huzurlu olsun ben daha çok mutlu [oluyorum.Hatta](oluyorum.Hatta) uyanınca seviniyorum özlüyorum çünkü o emmeye başlıyor bende mıncırıp öpmeye çalisiyorum 殺 Bu günleri özleyeceğim çünkü,biliyorum...
B
Burcu E.
31 Temmuz 2026 14:32
Bana bir zorluğu yok aslında uyansa uyansa maksimum iki kere uyanıyor biberon için onda da biraz emiyor ve bırakıyor ama işte yok biberon Çürüğü yok reflü biraz uykuları kesintili yani uyanıyor diyorum acaba biberondan dolayı mı sonra internette video çıkıyor karşıma bebeğimin gec emmesini bıraktırdım kesintisiz uykuya geçtik diye sanırım o annelerden etkileniyorum ilginiz için çok teşekkür ederim

Fatma A. U.
31 Temmuz 2026 20:39
Haklısınız bebeği biraz zaman tanıyıp onun akışında ilerlemek en mantıklısı sanırım çok teşekkür ederim Fatma hanım
Yükleniyor...